Spor şöleni ilgi gördü

2. Geleneksel Spor Şöleni Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapıldı.

2. Geleneksel Spor Şöleni Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak spora önem verdiklerini ve ciddi yatırımlar yaptıklarını anlattı

 

 

 

Selçuklu Belediyespor Kulübü 2. Geleneksel Spor Şöleni Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Şevval Sam’ın konser verdiği şenlikte, Halk Oyunları Ekibi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularının gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale gelen spor şöleni 19 Kasım Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Şölene Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, Selçuklu Belediyespor Kulübü yönetimi, sporcu aileleri ve Konyalılar katıldı.

 

Gecede Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak spora önem verdiklerini ve ciddi yatırımlar yaptıklarını anlatarak bu yatırımlarının sonucunda ulusal ve uluslararası turnuvalarda ödülle dönen sporcular yetiştirdiklerini söyledi. Altay konuşmasının devamında “Spor yapan çocuklar tüm kötülüklerden uzak bir disiplinle yetişiyor. Kulübümüzde çocuklarımız sadece vücut olarak değil ahlaki anlamda da yetişerek vatana millete hayırlı insanlar oluyorlar” dedi konuştu. Hedeflerinin sporu tüm yaş gruplarına sevdirmek olduğunu belirten Altay bunun için ciddi emek sarf eden Selçuklu Belediyespor Kulübü çalışanlarına teşekkür etti.

 

Uğur İbrahim Altay’dan sonra sözü alan Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy “13 dalda eğitim veren ulusal ve uluslar arası turnuvalarda Konya’nın adını herkese duyuran kulübümüz; son 3 yılda resmi müsabakalarda toplamda 193 madalya ve 41 kupayı Konya’ya kazandırdı. Ayrıca son 3 yılda katıldığı özel ve bölgesel müsabakalarda 146 madalya ile gurur duyulan başarılara imza attı. Önümüzdeki aylarda spor buluşmaları yaparak başarılı sporcuları Konyalı amatör sporcularla buluşturacak olan kulübümüz spor disiplini ve sağlıklı yaşam konferansları ile spor disiplinini Selçuklulu sporseverlere kazandıracak” dedi. Aksoy konuşmasını Selçuklu Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederek sonlandırdı.

 

Kulüp sporcularının geçiş töreni ile başlayan gece Tekvando-Karate- Wushu-Judo gibi dallarda Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti. Sporcular yaptıkları zorlu hareketlerle İzleyicilerden uzun süre alkış aldı. Spor gösterilerinin ardından Halk oyunları topluluğu farklı koreografileri ile şölene katılan seyircileri mest etti.

 

Gecenin sonunda sahne alan Şevval Sam birbirinden güzel parçalarını Selçuklu Belediyespor Kulübü için seslendirdi. Konserin ilk dakikalarında izleyicileri piste davet eden sanatçı, sevenleri ile yakından ilgilenerek sempatik tavırlarıyla izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Gecede “Yalnız Kullar”, “Gelevera Deresi” ve “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar” gibi parçalar seslendiren Sam, oynadığı kaşık havası ile büyük alkış aldı. Hareketli parçalarıyla seyircilere coşku dolu anlar yaşatan sanatçı Konyalılara unutulmaz bir şölen yaşattı. Gece, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy’un Şevval Sam’a çiçek takdim etmesinden sonra sona erdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri