'Spor, Bonzai Gibi Uyuşturucuların Önünü Geçmede Duvar Oluşturuyor'

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sporun bonzai gibi uyuşturucuların önünü geçmede duvar oluşturduğunu söyledi.    Başkan Ataç, düzenlediği basın toplantısı ile Tepebaşı Spor Kulübü ve Tepebaşı...

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sporun bonzai gibi uyuşturucuların önünü geçmede duvar oluşturduğunu söyledi.

    Başkan Ataç, düzenlediği basın toplantısı ile Tepebaşı Spor Kulübü ve Tepebaşı Belediyesi'nin amatör spor hakkındaki projelerini anlattı. Sporun belediye olarak ana hizmetlerinden biri olduğunu belirten Başkan, amatör kulüpler ve okullar için hazırladıkları Behiç Erkin Spor Kompleksi'nin, bölgede müthiş bir hareketlilik oluşturduğunu kaydetti.

    Önümüzdeki dönemde, ilçe genelinde çok ciddi spor tesisleri hazırlıklarının olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ataç, "Bunların en büyüğünü Şirintepe’de yapacağız. 25 dönümlük yer kamulaştırdık. Burada salon ve spor sahası yapacağız. Bu sene ihalesi gerçekleştirilen 3 halı saha ve Çukurhisar futbol sahasının zemini sentetik çime dönüştürülecek. Bunlar, Esentepe’de, Aşağısöğütönü TOKİ konutlarındaki bir halı saha, diğeri ise Yeşiltepe’de. Su Sporları Merkezi de çok kısa bir dönemde bitecek. Buradan yılda yaklaşık 30 bin kişi yararlanacak." diye konuştu.

    Başkan Ahmet Ataç, son aylarda artan ve çok can alan bonzai ile ilgili mücadele sporun önemli bir duvar görevi gördüğünü ve gençleri bu kötü illetten spor sayesinde önlenebileceğini dikkat çekti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri