Sponsor Desteği İçin Kupayı Satılığa Çıkaran Antrenör Göz Yaşlarını Tutamadı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı'nın antrenörü Osman Özoğlu, sponsor desteği bulamayınca 2007-2008 yılında kazandıkları kupayı satılığa çıkardı. Mersin Hentbol Takımı'nın antrenörü Osman Özoğlu,...

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı'nın antrenörü Osman Özoğlu, sponsor desteği bulamayınca 2007-2008 yılında kazandıkları kupayı satılığa çıkardı.

Mersin Hentbol Takımı'nın antrenörü Osman Özoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Valilikten randevu alamamak, yetkililerden destek bulamamaktan yakınan antrenör Osman Özoğlu, kupayı satılığa çıkardıklarını açıkladığı sırada göz yaşlarını tutamadı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden ve maddi sıkıntı yaşayan Mersin Hentbol Takımı'nın antrenörü Osman Özoğlu bir grup sporcu ve 2007-2008 yılında kazandıkları şampiyonluk kupası ile birlikte Cumhuriyet Alanında basın toplantısı düzenledi. Sporculardan biri şampiyonluk kupasını elinde tutarken diğerleri çeşitli pankartlar açarak takımlarına sahip çıkılmasını istedi.

Takımın hem antrenörü hemde yöneticisi olan Osman Özoğlu burada yaptığı açıklamada, takım olarak gösterdikleri başarıları anlatarak, maddi sıkıntı nedeniyle artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirtti. Özoğlu, "Zaten son 3 yıldır da belediyelerden yardım alamıyoruz. Artık dost ve akrabalarımızdan alacak durumumuz da kalmadı. Artık tıkandık ve nefes alamaz duruma geldik." diye konuştu.

Mersin'e hentbolda büyük katkılar sağladıklarına işaret eden Özoğlu, bölgede sadece futbol ve basketbol olmadığını hentbolün de Süper Lig'de olduğunu hatırlattı.

Maddi anlamda bir buçuk aydır hiç kimseden destek alamadıklarından yakınan Özoğlu, şöyle devam etti: "Önümüzdeki hafta ligler başlıyor, kuramız çekildi. Türkiye Kupası’nda Sakarya’ya gideceğiz ve 3 gün konaklayacağız. Ardından Ankara ve Trabzon deplasmanları var. Ancak deplasman masraflarını karşılayacak durumumuz yok. Eğer para bulamazsak tek çözüm yolu kalıyor o da ligden çekilmek. Onun için de buradan şehrin ileri gelenlerinden yöneticilerinden destek bekliyoruz."

O kadar da büyük paralar trilyonlar istemediklerini vurgulayan Özoğlu, istediklerinin sadece deplasman masraflarının karşılanması olduğunu kaydetti.

Özoğlu, böyle giderse en büyük başarıları olan 2007-2008 sezonunda aldıkları Türkiye Kupasını satılığa çıkaracaklarını ifade etti. Açıklaması sırasında göz yaşlarına hakim olamayan Özoğl,u kolay kazanmadıkları bu kupayı satılığa çıkarmanın kendileri için çok büyük onur kaybı olduğunu söyledi.

"VALİMİZDEN 1 AYDIR RANDEVU ALAMIYORUZ"

Mersin'de hangi kapıya gittilerse destek bulamadıklarını anlatan Özoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Valimizden 1 aydır rendevu alamıyoruz. Biz kime gideceğiz bu ilde valimizin haricinde. Kimden destek isteyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanı'na gidiyoruz, Basketbola yatırım yaptıklarını söylüyorlar. İşadamları ise yıllardır Mersin İdmanyurdu’na destek verdiklerini ifade edip, destek veremeyeceklerini söylüyorlar."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri