SP’nin kongresi 17 Ekim’de

Milli Görüş Lideri, Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi’nde olağanüstü kongrenin 17 Ekim 2010’da yapılacağını ifade etti
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, Saadet Partisi Olağanüstü Kongresinin 17 Ekim 2010'da yapılacağını söyledi. Saadet Partisi Olağanüstü Büyük Kongre Hazırlık ve İstişare Toplantısında konuşan eski başbakanlardan Erbakan, 11 Temmuz 2010'da yapılan kongrenin yararlı değil, zararlı olduğunu kaydetti. Yeni bir kongrenin zaruret haline geldiğini ifade eden Erbakan, 17 Ekim'de Saadet Partisi'nin Olağanüstü Kongresinin yapılacağını bildirdi.
‘USTALIK HİZMETLERİMİZİ YAPACAĞIZ’
Daha önceki dönemlerde milli görüşünün ''kalfalık hizmetinde bulunduğunu'' dile getiren Erbakan, ''Şimdi ustalık hizmetlerimizi yapmaya geliyoruz. Yeni bir dünya kuracağız''dedi. 
Erbakan konuşmasında, "Sürüden ayrılanı kurt kapar. Sırat-ı müstakimden şaşmamak esastır. Diğer partilere benzeyip heves etmek adım adım helak olmaya götürür" diye konuştu. Prof. Dr. Erbakan, AKP ile CHP arasında da temelde hiçbir fark olmadığını dile getirerek, “İkisi de işbirlikçi, faizci ve kapitalistlerdir ve Avrupa Birlikçileridir, siyonizmin tahsildarıdır. Türkiye'yi şerefli tarihinden uzaklaştırıp, AB'nin kapılarına zincirle bağlamaya çalışmışlardır. 60 partinin programının hepsi aynıdır, özünde maneviyat yoktur" ifadelerini kullandı.
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, hep birlikte azimle çalışacaklarını, milletvekili ve ihale almak için çaba sarf etmeyeceklerini, milletin yararına olduğunu gördükleri konuların üzerinde önemle duracaklarını anlattı.
Partinin yüksek disiplin kurulu üyeleri, bölge sorumluları, il sorumluları, il başkanları, il müfettişleri, gençlik kolları, kadın kolları, belediye başkanları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının katıldığı toplantıda delegeler, 17 Ekimde yapılacak kongreye ilişkin görüşlerini dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri