SPnin Aydoğdu Seçim Bürosu açıldı

Saadet Partisi seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Meram seçim karargahını açan Saadet Partisi Meram teşkilatı, Aydoğdu Seçim Bürosu’nun açılışını da gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği açılışa Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Tacettin Çetinkaya ile İsmail Aydilek de katıldı.

Açılışta söz alan Saadet Partisi Konya milletvekili adayı Tacettin Çetinkaya, hükümetin özelleştirme ve tekelleştirme politikalarını eleştirdi. Çetinkaya, “Bütün stratejik öneme sahip yerli ve milli tüm müesseseler satıldı. Özelleştirme kapsamında satışa çıkarılan tüm kuruluşlarımızdan elde edilen gelir, Türkiye’nin bir yılda ödediği faizi bile karşılamıyor. Önceki hükümetlerle kendisini mukayese eden AKP hükümeti sorunları çözmek adına geldi, elde olanları da sattı, sorunlar ve sıkıntılar çığ gibi büyüdü” dedi,

“Üretim ve istihdama yönelik ne gibi bir projesi olabilir bu AKP’nin. Sayın Başbakan’ın bin- 2 bin kişinin istihdam edildiği bir tesis açılışı yaptığına şahit olan var mı?” diye soran Çetinkaya, şunları kaydetti: “İşsizlik AKP döneminde rekor kırdı. Milletten gizlenmeye çalışılan tüm rakamlar ve hakikatler ortada. Sahip olduğumuz varlıkları satan zihniyet ülkenin sosyal ve siyasal sorunlarını daha da çözülmez hale getirmekten başka bir şey yapmamıştır. Biz bunun için kapı kapı dolaşıyor, milletimizin saadet ve selameti için çalışıyoruz.” 

Saadet Partisi Konya milletvekili adayı İsmail Aydilek ise AKP’nin olumsuz yanlarını görmezden gelemeyeceklerini belirterek, olumlu gördükleri yanları da belirttiklerini aktardı. Yapılan konuşmaların ardından Ali Galip Doğan hoca efendi açılış öncesi dua etti. Duanın ardından Aydoğdu Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri