Sp'li Çalık: Siyasette Düşük Seviye Gelecek Adına Büyük Kayıp

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Faik Çalık, cumhurbaşkanı seçimlerinde seviye düşüren üsluptan uzak durulmasını istedi. SP İl Başkanı Çalık, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı...

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Faik Çalık, cumhurbaşkanı seçimlerinde seviye düşüren üsluptan uzak durulmasını istedi.

SP İl Başkanı Çalık, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, seviyesi düşük tartışmalara şahit olmak ülkemize yakışmıyor. Çünkü Türkiye'de siyasetin sadece karşısındakine hakaret etmek olarak algılanması geleceğimiz için büyük bir kayıptır. Toplumu biz ve onlar diyerek ikiye ayıran ve siyasi rakiplerini lakaplarla aşağılamaya çalışan bir üslup, değil cumhurbaşkanı adayına bir seyyar satıcıya bile yakışmaz. Devlet adamı bir çizgi takip eder. Bu açıdan cumhurbaşkanı adayları projeleriyle konuşulmalı ve tartışılmalıdır. Kutuplaştırmanın, kavganın, hakaretin, karşı tarafı aşağılamanın anlaşıldığı bir siyasetin icra edildiği Türkiye'de, siyaseti yol gösteren bütünleştiren derleyen ve toparlayan bir üslupla kurmasını bilmeyenler, yeni bir Türkiye inşa edemez. Bu söyleme devam ettikleri taktirde adaylar olumsuz Türkiye’nin simgesi olacaklardır."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri