SPli adaylar Ahırlı ve Yalıhüyükte

Seçimlere sayılı günler kala Saadet Partisinin çalışmaları hızlanarak devam ediyor

Seçimlere sayılı günler kala Saadet Partisinin çalışmaları hızlanarak devam ediyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları Avukat Mustafa Derbentli ile Avukat Şuayip Koçak Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partili adaylar, destek istedi. Saadet Partisi dışındaki tüm partilerin Avrupa Birliği’nden yana olduğunu iddia eden Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Şuayip Koçak, ‘Şahsiyetli Dış politika ve Lider Ülke Türkiye idealine sahip tek parti Saadet Partisidir’ dedi. Koçak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaşadığımız coğrafyada kan ve gözyaşının hüküm sürmesinin sebebi bugünkü Batı anlayışıdır. Bugün İşgal altındaki İslam topraklarında doğrudan veya dolaylı olarak bu haçlı zihniyetindeki Avrupa vardı. Bizde kalkmışız, onların medeniyetine gireceğiz diye kapılarında bekliyoruz. Bizi AB’ye almazlar. Biz, yeni bir dünya hedefi ile Hocamızın kurmuş olduğu D-8 İslam Ülkeleri Birliği’ni canlandıracağız. Milletimizi, ezilenleri ve sömürenleri biz kurtaracağız.”

DERBENTLİ: YÜKSEK TABAN FİYATLARI İLE GELİYORUZ

Ahırlı’da toplanan kalabalığa seslenen Mustafa Derbentli, Saadet Partisi’nin iş başına gelir gelmez yüksek taban fiyat uygulamasını başlatarak tarımı kalkındıracağını söyledi. Derbentli Konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “96-97 yıllarında Milli Görüş’ün iş başında olduğu dönemlerdeki hizmetlerimiz aziz milletimizin hafızasındadır, gönlündedir. İş başına geldiğimizde yine aynı efsane hizmetleri icra edeceğiz. Çiftçiye verdiğimiz yüksek taban fiyatı yeniden vereceğiz. Ve yine işçiye, emekliye, memura ve dar gelirliye en yüksek zam artışlarını biz vereceğiz.”

Seçmenlere seslenen Derbentli, 12 Haziran Seçimlerinde seçmenlerin, takım tutar gibi parti tutmamalarını ve oy tercihinde bulunmamalarını istedi. Derbentli, “Milletimizin, Saadet Partisi ve diğer partileri icraatları ve parti programları ile iyi analiz ederek karar vermeleri gerekir. Saadet Partisi dışındaki tüm partilerin yerleşik düzene ve zadegâna hizmet ettiği ortadadır. Rantiyeye savaş açan, Milletin menfaatlerini düşünen tek parti Saadet Partisidir” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri