SP'den birleşme iddialarına yalanlama

Saadet Partisinden yapılan açıklamada birleşme haberleri sert bir dille yalanlandı.

Saadet Partisi’nden yapılan açıklamada birleşme haberleri sert bir dille yalanlandı. Bu gün bazı haber sitelerinde 10 partinin birleşme için 13-14 Aralık tarihlerinde bir araya geleceği şeklindeki haberler üzerine Saadet Partisi Genel Merkezi’nden bir açıklama yapıldı.

Saadet Partisi’nin gündeminde hiçbir zaman böyle bir çalışmanın bulunmadığı vurgulanan yazılı açıklamada, iddialar gayri ciddi ve gayri ahlaki olarak nitelendirildi.

Açıklamada; “Bu gün bazı haber sitelerinde yer alan haberler hem yalan hem de asılsızdır. Saadet Partisi, bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almamış, bundan sonra da yer almayacaktır. Bu tür haberler Saadet Partimizi yıpratmak amacıyla bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak gündeme taşınmaktadır.

Saadet Partisi, Türkiye’nin en köklü siyasal hareketidir. Sadece ve sadece milletten aldığı güç ve destekle bundan sonraki muktedir siyasal iktidarın tek ve yegane adresi olacaktır. Bu tür kasıtlı ve manüplatif haberler partimizin millet nezdinde gördüğü teveccühü önlemeye yetmeyecektir.

Saadet Partisi’nin tek ittifak adresi milletir. Milletimizle birleşerek, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracaktır” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri