SP Karatay Kongresi Pazar günü

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, Pazar günü yapılacak ilçe kongresi hakkında bilgi verdi ve son günlerde meydana gelen ve Türkiyeyi yakından ilgilendiren meseleleri değerlendirdi
Ali Genç, yaptığı açıklamada, “Avrupa devletleri son aylarda kritik bir ekonomik dönem içinden geçmişler ve özellikle, AB ülkeleri arasında Kuzey ve Güney farkı ortaya çıkmıştır. Bunun sonucu olarak ta ekonomik açıdan dalgalanmalar ve sarsıntılar çıkmıştır” dedi.
Batı dünyasının son 10 yıldır İslam dünyasına karşı bir haçlı savaşı sürdürdüğünü söyleyen Ali Genç, dünya Müslümanlarını haçlı emperyalizminin komploları karşısında uyanık olması gerektiğini söyledi. Suriye’deki olaylara dikkat çeken Ali Genç, “Suriye’deki karışıklığın arkasında dış güçlerin müdahalesinin bulunduğunu belirterek, emperyalist ülkelerin Irak, Afganistan, Sudan’dan sonra Suriye’de de bir cephe açmak istemektedirler. Ve Türkiye olası bir Suriye savaşında savaşın içine çekilmek istemektedir. Bu konuda Türkiye parlamentosu net tavrını belirlemeli ve askeri güç yerine barış gücünü ortaya koymalıdır. Batının yaptığı müdahalelere hepimiz şahidiz. Kısa zaman önce özgürlük adına girdikleri Irak’ta bir nesli yok etmişlerdir. Batının adaleti ve özgürlüğü sadece menfaattir. Bunun için Türkiye oynanan büyük oyuna gelmemelidir” diye konuştu. 
KONGREYE DAVET
Sözlerine kongre çalışmalarıyla devam eden başkan Genç şunları söyledi: “Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatımız 27 Kasım 2011 tarihinde Alaaddin Keykubat Salonunda saat 13:00 de GİK Üyemiz Lütfü Kibiroğlu Bey’in katılımıyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı kongremize bekliyoruz. Saadet Partisini diğer partilerden ayıran en büyük özellik seçim sonuçlarına bakmaksızın gündemi her zaman takip eden ve bu topraklar üzerinde yaşayan tüm insanlığın saadeti için mücadele eden bir partidir. Saadet Partisi Muhterem Erbakan Hocamızın tabiri ile halkın ta kendisidir. Düzenleyeceğimiz 4. Olağan Kongre ile heyecanımızı ve çalışma azmimizi teşkilatımızla, hanım kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatımızla ve vatandaşlarımızla birlikte devam ettireceğiz.”
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri