Soyubelli son yolculuğuna uğurlandı

Selçuk Ecza ve As Ecza Deposunda uzun yıllar yöneticilik yapan eğitimci, hayırsever iş insanı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun ilk yol arkadaşlarından Ayhan Soyubelli vefat etti.

Karaman’da doğan Ayhan Soyubelli (85), yaşlılığa bağlı organ yetmezliği nedeniyle önceki gün yaşamını yitirdi. Merhum Ayhan Soyubelli 3 çocuk babasıydı. Merhum Soyubelli dün öğleyin Araplar Cami’nde kılınan namazın ardından Araplar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhum Ayhan Soyubelli’nin cenaze merasimine Selçuk Ecza Holding Yönetim kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen, Yönetim Kurulu üyesi Ali Akcan, Selçuk Ecza Deposu Ankara Şube Müdürü Süleyman Uyar, Selçuk Ecza Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, merhumun oğulları Ali ve Ahmet Soyubelli, şube müdürleri, Konyalı eczacılar, merhumla uzun yıllar birlikte çalışan arkadaşlarından Ali Uyar ve Selçuk ve As Ecza deposu çalışanları ile çok sayıda seveni katıldı.

Merhaba Gazetesi olarak Merhum Ayhan Soyubelli’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri