Soylu: Parlak günleri tekrar yakalayacağız

16.haftayı maç yapmadan geçecek olan Anadolu Selçukluspor, Eyüp maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 17. haftasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 16. haftayı maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar, lige verdiği arayı iyi değerlendirmek için günde çift antrenman yapıyor. Gectiğimiz gün yapılan çalışmaların ilk bölümünü öğleden önce kondisyon salonunda gerçekleştiren futbolcular, günün ikinci çalışmasını Konya Atatürk Spor Kompleksi 2 Nolu  Saha'da yaptı. Teknik Direktör Mevlüt Ataseven gözetiminde devam eden çalışmalara sakatlıkları devam eden Serbay Yağız ve Yaser Hacımustafaoğlu katılmazken, Mehmet Abdullah Çoban takımdan ayrı koştu.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ

Spor Toto 2. Futbol ligi Beyaz gurupta fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçirecek Anadolu Selçukluspor’da bir sonraki hafta sonunda oynanacak Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ederken futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu “bu bir haftalık arayı iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Yeni Teknik direktör Mevlüt Ataseven ile iç sahada oynadığımız ilk maçta 1 puan alan takımın yeniden çıkışa geçebilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu şunları söyledi: “Sezon başında iyi bir grafik yakalayarak zirveye tırmanan takımımız yeniden o parlak günlerini yakalayacaktır. Bir düşüş yaşadığımız doğru. Ancak yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro zenginliğini kaybetmemiz bizi zorladı. Sakat futbolcularımızın da iyileşmesi ve takıma bir an önce katılması en büyük arzumuz. Özellikle hücum bölgesinde yaşadığımız eksiklikler bizi zorluyor. Teknik heyetimiz fikstür gereği maç yapmadan geçireceğimiz bu haftada yapacağı antrenmanla ilk yarının son maçına takımı iyi hazırlayacaktır. Eyüpspor karşısında alacağımız iyi neticeyle ilk yarıyı moralli bir şekilde kapatacağımıza inanıyoruz”

İlk yarının son haftasında İstanbul Eyüpspor deplasmanına gidecek olan Anadolu Selçukluspor'un dış saha karnesi zayıf. Bu güne kadar dış sahada 7 maç oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda sadece 1 galibiyet alabildi. Anadolu Selçukluspor 2 maçta rakipleri ile yenişemezken 4 maçta ise sahadan eli boş ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip deplasmandaki ilk yenilgisini sezonun 4. haftasında oynadığı Kızılcahamam karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenildi. Anadolu Selçukluspor deplasmandaki tek galibiyetini ise İstanbul Gaziosmanpaşa karşısında aldı. Sezonun 8. hafta maçında oynanan maçı Selçuklu 1-0 kazandı.

Yeşil-beyazlı ekip Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor. Anadolu Selçukluspor dış sahada oynadığı 7 maçta sadece 2 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde ise dışa sahaya oranla daha başarılı bir  performans gösteriyor. Yeşil-beyazlı takım sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Daş sahaya oranla evinde daha başarılı olan Anadolu Selçukluspor oynadığı maçlarda  8 gol atıp 13 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri