Soylu: Ben hayatımda bu kadar şaibeli seçim görmedim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, YSK'nın İstanbul kararına ilişkin "İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim." dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin en çok tartışılan isimlerinin başında gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuştu. YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesi yönündeki kararını değerlendiren Soylu, "İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim. Demokrasiyi beğenmeyenler, ben sandığa niye oy vereceğim diye gitmeyenler, bizi beğenmeler kendi oyu ile bizim oyumuzu birbirine eşit kılmayanlar, sosyal medyadan tezahürat üretiyor. Oyu sosyal medya kullanmıyor, vatandaş kullanıyor." ifadelerini kullandı. 

KARDEŞ KARDEŞLER ANLAŞAMIYOR KARI KOCA BİLE BİRBİRİYLE TERS DÜŞÜYOR

Bakan Soylu yaptığı konuşmada, “Bu sofraların bize ne kattığını iyi anlamak lazım. Bizler, inançlarıyla, manevi değerleriyle yasayan bir milletiz. İnançlarımızdan güç alıyoruz. Onlarla hayatlarımızı anlamlı hale getiriyoruz ve en önemlisi bizler, farklılıklarımıza rağmen, işte bu değerlerimizin bize verdiği nasihatlerle, bize verdiği ferasetle, farklılıklarımıza rağmen bir arada yaşayabiliyoruz. Bu hasletlerimiz de elbette ki zaman zaman sarsıntılar olabilir. Bazen birbirimize kızarız, ayrı düşeriz, farklı söyleriz. Nihayetinde bazen kardeş kardeşle anlaşamıyor, aynı evin içinde karı koca bile, birbiriyle ters düşüyor. Ama en sonunda bir şekilde dönüp dolaşıp bu sofralarda veya bu sofraların içimize işlediği değerler sayesinde yine yan yana, yine omuz omuza veriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri