Sosyal Paylaşım Sitesinde ‘adamsan Beni Vurursun’ Diye Yazdı, Öldürüldü

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde çay ocağında tabancayla vurulan kişi öldü. Ölen kişinin 13 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ‘bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunduğu görüldü.Olay,...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde çay ocağında tabancayla vurulan kişi öldü. Ölen kişinin 13 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ‘bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunduğu görüldü.

Olay, Güneşler Mahallesi Zirai Aletler Sanayi Sitesi’ndeki bir çay ocağında meydana geldi. İddiaya göre, bir araçla gelen saldırgan, Adem Toska’ya (40) tabancayla ateş açtı. Başından ve göğsünden vurulan Toska, çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Toska, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırgan ise geldiği araçla kaçtı.

Saldırı sonrası polis, olay yerinde delil toplayıp inceleme yaptı. Toska’nın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bölgedeki güvenlik kameraları ile mobese görüntülerini inceleyen cinayet büro görevlileri, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan manav dükkanı işlettiği öğrenilen Adem Toska’nın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta farklı kullanıcı adıyla açtığı hesapta 15 Ekim’de ‘Bunun başka bir anlamı yok. Adamsan beni vurursun’ şeklinde paylaşımda bulunduğu görüldü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri