Sorunu kabul etmek yetmez!

DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Ahmet Tahralı, son günlerde Türkiye genelinde göçmenlere yönelik artan şiddet olaylarını yazılı bir açıklama ile değerlendirdi

Taliban’ın Başket Kabil’e girmesiyle iktidarın ‘Göç’ sorununu kabullendiğine dikkat çeken DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, “Sorunu kabul etmek yetmez. Çözümler üretip bir an önce devreye sokulmalı” dedi. 


Sorunun temelinde, başlarda iktidarın konuyu hafife alması ve muhalefet parti temsilcilerinin keskin açıklamalarına bağlayan DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, “İktidar, Afganların ülkemize dalga dalga gelmesini, Taliban’ın hafta sonunda başkent Kabil’i ele geçirmesi ile görebildi” dedi. Tahralı, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Muhalefet temsilcileri, etnik gerginliklere yol açabilecek söylemlerden uzak durmalı. Çünkü bu mesele, seçim kampanyasına meze edilecek mesele değildir.” 


Geçtiğimiz hafta Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşanan olayların bir benzerinin Türkiye’nin her hangi bir yerinde tekrar etmemesi noktasında vatandaşlarımızı sağ duyulu davranmaya davet eden Ahmet Tahralı, sorunun çözüm noktasında iktidarıyla muhalefetiyle herkes sorumluluk çerçevesinde hareket etmeye davet edip iktidara; “Sorunu kabul etmek yetmez. Çözümler üretip bir an önce devreye sokulmalı” çağrısında bulundu. 


HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri