Sorunların çözümü için yeni hedefler belirlendi

Türk Eğitim-Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı Merkez Meram ve İlçelerdeki temsilci ve işyeri temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı Merkez Meram ve İlçelerdeki temsilci ve işyeri temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı. İstişare toplantısında öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı sorunlar masaya yatırılırken, yeni hedefler belirlendi.

Özburçak Restoranda düzenlenen toplantıda yeni eğitim-öğretim yılının başında öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı sorunlar masaya yatırıldı. İstişare toplantısında sorunların bir an önce çözülmesi için yeni hedefler belirlendi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Ali Köç, “Sendikamıza bağlı ilçelerdeki temsilci ve yönetici arkadaşlar ile yaptığımız istişare toplantısında 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar ile öğretmenlerin karşı karşıya geldikleri görevde yükselme. Mülakat sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen istişare toplantımıza katılan ilçe temsilcilerimiz ve işyeri temsilcilerimize katılımlarından dolayı sendikamız adına teşekkür ederiz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri