Sorunlar ve çözüm önerileri neler? “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldılar

Siyasi partilerin Konya’daki il başkan yardımcıları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Konya İl Başkanlığı tarafından da bu hafta yazı gönderildi. “Siyasetin Nabzı” sayfalarında MHP’nin ilk yazısını, İl Başkan Yardımcısı İsmail Özkan yazdı. AK Parti’den ise yine yazı gelmedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Özkan'ın Konya, Savunma Sanayinde Merkez Olacak başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Fevzi Sevimli'nin Aynı Gemide Fakat Farklı Yerlerde başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Bestil'in Haber Emekçileri Medeniyeti başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Murat Olgun'un  Konya hak etmiyor mu? başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Kılınç'ın KOSKİ'nin 2019 Yılında Faize Ödediği Para 81 Trilyon TL başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı M. Sefa Ortaç'ın  2021 Yılı Bütçesi Üzerine... başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Emre Yaşar'ın Gençlerin Ömrü İşsizlikle geçiyor! başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri