Sorgun’dan teşekkür ziyaretleri

AKP Konya İl Teşkilatı’nın anayasa değişikliği referandumu sonrası teşekkür ziyaretleri, STK ziyaretleri ile devam ediyor.
AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Uslu, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Varol, Hasan Derviş Mıhoğlu ve Ramazan Özkaya, Konya Sanayi Odası(KSO), Konya Ticaret Borsası(KTB), Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği(AKTİSAD), Memur – Sen Konya İl Temsilciliği ile İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ziyaret programına Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ederek başlayan AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, referandum sürecinde verdikleri destekten dolayı Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve yönetimine teşekkür etti.
Konya Sanayi Odası ziyaretinin ardından AKP İl Teşkilatı, AKTİSAD Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada da sivil toplum kuruluşlarının referandum sürecinde üstlendiği etkin role değinen İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Sivil hareket, ülkemizde çok önemli bir misyon üstleniyor. Bu süreçte en büyük desteği sivil toplum kuruluşlarından görmemiz bizi ziyadesiyle onure etmiştir” diye konuştu.
AKTİSAD Konya Şube Başkanı Ali Akın da asıl teşekkürü sivil toplum örgütlerinin etmesi gerektiğini kaydederek, mevcut anayasa değişikliğinin Türkiye geleceğini belirlemede önemli bir nokta olacağını söyledi. AKP Konya Heyeti’nin bir sonraki durağı ise Konya Ticaret Borsası oldu. Burada Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İbrahim Kaleli ve yönetimi ile bir araya gelen İl Başkanı Ahmet Sorgun, gündeme ilişkin bir süre sohbet etti. Aynı zamanda Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı da olan Memur – Sen Konya İl Temsilcisi Latif Selvi’yi ziyaret etmeyi unutmayan Ahmet Sorgun ve beraberindekiler, bir süre Latif Selvi ile sohbet ettikten sonra Selvi ile yönetimine teşekkür etti. AKP İl Teşkilatı’nın gün içindeki son adresi Konya İlim Yayma Cemiyeti’ydi. Ahmet Sorgun ve teşkilat mensupları İlim Yayma Cemiyeti Konya Şube Başkanı Mehmet İncili’yi ziyaret etti. İncili, “Keşke Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde boykot olmasaydı eminim çok daha fazla evet oyu çıkardı. Ama bunca baskı ve boykota rağmen akli selim olan bu değişikliğe evet dedi. Aslına bakarsanız, evet oyu verenlerin ve genel olarak Evet’çilerin gösterdiği bu olgunluğu hayırcılar asla gösteremezdi” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri