Sorgun'dan Merhaba'ya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan ve Mustafa Erkuş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Emre, gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan Yardımcısı Bestami İnan ve Mustafa Erkuş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Emre, gazetemizi ziyaret etti. Sorgun, bütün Konyalıları bugün yapılacak büyük mitinge davet etti

AK Parti İl Yönetimi'nden Merhaba'ya ziyaret. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut hazır bulundu. Ziyarette konuşan ve tüm Konyalıları mitinge davet eden Ahmet Sorgun, "AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak , ilk yurt içi ziyaretini bugün Konya'ya yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırlamak için yoğun bir hazırlık yaptık. Günler öncesinden il başkanlığında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ile biraraya geldik. Bugün gerçekleşecek büyük buluşmanın hazırlıklarını yaptık. Başbakan Davutoğlu'nun, 'ilk yurt içi ziyaretimi Konya'ya yapacağım" sözünü tuttu. Yeni Türkiye'nin yeni Başbakanı, hemşehrimiz ve hocamızı memleketinde en iyi şekilde ağırlayacağız. Bugün Şehir Meydanı'nın hınca hınç dolacağına inanıyorum" dedi. Konya'nın bir bütün olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek çıktığını, seçimlerde Konya'nın partimize ve adaylarımıza en yüksek oyu verdiğini belirten Sorgun, halkın verdiği desteğin sorumluluklarını artırdığını söyledi. Davutoğlu'nun geçmişte olduğu gibi bugün de Konya'nın proje ve yatırımlarına destek çıkacağını, Davutoğlu'nun Başbakan olmasının Konya için büyük bir şans olduğunu belirten Sorgun, "Davutoğlu'nun yeni dönemde de Konya'ya olan sevgisi ve ilgisinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Başbakanımızın bu sahiplenme duygusuna karşılık Konya da kendisine büyük sevgi ve muhabbet besliyor. İnanıyoruz ki cumartesi günü saat 17.00'de Şehir Meydanı yine hınca hınç dolacak ve Konya bugüne kadar yaptığı gibi unutulmaz bir mitinge daha imzasını atmış olacak." Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rifat Tankut da, Sorgun ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

KERİM ATICI - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri