Sorgun'dan Kayacan'a ziyaret

AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Baro Başkanlığı'na seçilen Av. Fevzi Kayacan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
 Sorgun, ziyarette doğru yapılan her çalışmanın destekçisi olacaklarını söyledi. 
Oluşan yeni yönetime ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulunan Sorgun, Türkiye'de baroların etkinliği dolayısıyla üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, ''Ülkemizde barolar, gerek sivil toplum kuruluşu gerekse hukuki bir örgüt olarak insan haklarını gözetme konusunda önemli bir noktada yer alıyor. Bu anlamda üzerinizdeki yük biraz daha ağır gibi görünüyor. Sizin bu ağır yükü başarıyla taşıyacağınızı düşünüyorum. Bu çerçevede çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi. 
AKP olarak hukuki anlamda üzerlerine düşen görevi memnuniyetle yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti: 
''Biz kim olursa olsun doğrularına destek olmak istiyoruz. Sizin her doğrunuzda da arkanızda olacağımızı bilin. Olur ya hata yapabiliriz. Belki biz kendi hatalarımızı göremeyebiliriz. Sizin de bir sivil toplum kuruluşu olarak bu konuda bizi uyarmanızı rica ediyorum.'' 
Kayacan da, kendilerini ziyaret eden Sorgun ve teşkilat üyelerine teşekkür ederek, oturdukları koltukların büyük sorumluluk taşıdığının bilincinde olduklarını kaydederek, nefislerine teslim olmayacaklarını söyledi. 
Konya Barosu'nun saygın kişilerden oluştuğunu dile getiren Kayacan, ''Bu arkadaşlarımız başkalarını kendi nefsinden önce tuttu. Çünkü hepimizin amacı menfaat gütmeden halkımızın lehine hareket etmek için bu yola çıktık ve Allah'ın izniyle niyetimiz bozulmayacak'' diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri