Sorgun ve ekibinden Ankara çıkarması

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Ankaraya çıkarma yaptı
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve il yönetim kurulu üyelerinin tamamı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamlarında ziyaret etti. İl Teşkilatı ayrıca AK Parti Genel Merkezi’nde de Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem erdem ile bir araya geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, Ankara programını Hızlı Trenle yaptı. Ankara’da bazı ziyaretlerde bulunan AK Parti Konya Heyeti’nde AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin tamamı ile AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak vardı.
Program, AK Parti Genel Merkezi ziyareti ile başladı. Önce AK Parti Genel Başkanlığı binasını gezen il yönetimi, daha sonra Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “19 Kasım’da başlattığımız ilçe ve belde kongre seçimleri noktasında bugüne kadar 13 ilçe 6 da beldemizin kongresini gerçekleştirdik. Allah’a şükür hiçbir sorun yok” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın Türkiye’deki diğer teşkilatlara örnek çalışmalara imza attığını söyledi.
EKREM ERDEM: “İKTİDARA GELİŞİMİZ BİR MİLATTIR”
Türkiye’nin son 10 yılını da değerlendiren Ekrem Erdem, AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesini ise bir milat olarak nitelendirdi. Erdem konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Şunu açık bir dille ifade etmek gerekir ki AK Parti’nin iktidara gelişi bir milattır. Tarih yazıcıları da Türkiye’yi AK Parti’den önce ve AK Parti’den sonra diye iki döneme ayıracaklardır. Bizim iktidarımız öncesi Türkiye’si birçok sorunu olan, kimsenin ciddiye almadığı ve kaosun içindeki bir ülkeydi. 10 yıl önce siyaset kurumu bitmişti. Hatta siyasetçinin selamı bile alınmıyordu. Fakat şimdi herkesin imrendiği ve örnek aldığı bir ülke haline geldik. Bu başarıda başta başbakanımız olmak üzere elbette tüm teşkilatlarımızın büyük katkıları var.”
AK Parti Genel Merkez ziyaretinin ardından il teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’ye geçti. Burada Meclisi ve Meclis Genel Kurulu’nun yapıldığı salonu gezen ve görevlilerden bilgi alan İl Teşkilatı, daha sonra AK Parti Konya Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın gün içindeki bir diğer durağı ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ydü. İl Teşkilatı, burada Genel Müdür Mehmet Baykan ile bir araya geldi. Konyalı Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Akkuş ile yine Konyalı olan Türkiye Teakwondo Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Konya’nın yetiştirdiği insanları böyle güzel yerlerde görmek bizleri gururlandırıyor” dedi.
MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ERDEM ZİYARET EDİLDİ
22 ve 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekilliği yapan ve 2 ay önce Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı’na atanan Orhan Erdem’i de makamında ziyaret eden AK Parti Konya İl Teşkilatı, Erdem’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Sorgun’a ve İl Teşkilatı’na teşekkür eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya’dan böyle bir heyeti ağırlamanın tarifsiz mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ziyaretinin ardından AK Parti Konya Heyeti’nin bir sonraki durağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’di. Ziyarette konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Genel Seçimlerde Konya’dan milletvekili adayı olan Halil Etyemez’in seçim çalışmaları ile kendilerini çok mutlu ettiklerini dile getirdi.
AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın Ankara programı, Konyalı olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın İl Teşkilatı’na verdiği yemek ile sona erdi.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri