Sorgun, sanayicilerle bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, sanayicilerle bir araya geldi.
Atiker Anonim Şirketi'nde 1 Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayicilerle bir araya gelen toplantıya Sorgun, sanayicilerin sorunlarını, istek ve beklentilerini dinledi.
Konya'nın sadece bir tarım şehri olmadığını, her geçen gün büyüyen bir sanayiyi de elinde bulundurduğunu belirten Başkan Sorgun, sanayiciyi desteklemenin her yönüyle Konya'yı desteklemek anlamına geldiğini söyledi.
Konya'ya yapılan her yatırımda sanayicilerin emeği olduğunun altını çizen Sorgun, şunları kaydetti:
''Hükümetimiz, Konya'ya çok ciddi hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin gerek proje safhasında olsun gerekse de icra edildiği süreç içerisinde olsun asla sanayicimizden muhalif bir ses çıkmadı. Aksine tüm bu yatırımları destekleyen ve katkı sağlayan bir sanayici kesimi yanımızdaydı. Bu yüzden en çok teşekkürü siz sanayiciler hak ediyorsunuz. Birçok sanayicimiz demirden kapılar, güvenlik görevlileri, güvenlik kameraları ile mülkiyetini korumaya çalışıyor. Belki ilk aşamada bu, caydırıcı gibi görünüyor. Ancak aslında güvenlik alanına harcanan para, eğitim ve sosyal projelere aktarılsa daha faydalı olur diye düşünüyorum.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri