Sorgun işadamı ve sanayicilerle buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı, esnaf ve sanayicilerle de bir araya gelerek hem görüş alışverişinde bulunuyor hem de AK Partinin 2023 Vizyonunu anlatıyor.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı, esnaf ve sanayicilerle de bir araya gelerek hem görüş alışverişinde bulunuyor hem de AK Parti’nin 2023 Vizyonu’nu anlatıyor. Bu kapsamda AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kabakçı ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi esnaf ve işadamları ile bir araya geldi. İl teşkilatı olarak seçim süreci boyunca çok yoğun bir kampanya yürüttüklerini belirten Sorgun, “Biz seçim süreci boyunca yalnızca Ak Parti iktidarımızın yaptıklarını, hizmetlerini ve yeni projelerini konuştuk. Kimseyle kavga içinde olmadık. Hedefimiz barış içinde yarışmaktı. Bunu başardık. Sağolsun Konyalı hemşerilerimiz de muhteşem bir ilgi gösterdiler bizlere. Hepsine teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanayicimiz yarınına güvenle bakabiliyorsa yatırımını korkmadan endişe etmeden yapabiliyorsa AK Parti bu ülkeye hizmet etmiştir diyebiliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha büyük proje ve yatırımlarla Konya yine ön planda olacak. Buna inanıyoruz” dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konyalı seçmenin neyin yalan olup neyin gerçek olduğunu çok iyi bildiğinin altını çizdi. Akyürek, “Bizler de hem belediyelerimiz olarak hem de teşkilatlarımız olarak halkımızın güvenini kaybetmemenin çabasındayız. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Yerel yönetimlerin görevi de yatırım yapılabilir bir şehir oluşturmaktır. Bu yöndeki çabalarımız devam ediyor. Sanayicimiz, esnafımız ve işadamlarımız rahatlıkla yatırım yapmaya devam edebilir durumda” diye konuştu.
AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’de önemli değişimlerin yaşandığını, bu değişimlerin de Türkiye’ye dünyada itibar kazandırdığını aktaran AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kabakçı ise bu değişimde en büyük payın millete ait olduğunu aktardı. Kabakçı; “Milletimiz bize güvendi ve iktidarı teslim etti. Bizler de Allah’a şükür Türkiye’ye 8,5 yılda hak ettiği yere getirme çabasında olduk. Türkiye dünyada itibar sahibi bir ülke oldu. Ekonomimiz, eğitimimiz, sanayi ve sağlık sektörümüz ile kıskanılacak durumdayız. Bunda milletimizin desteğinin payı çok büyüktür. Gittiğimiz her ülkede bizlere büyük sevgi gösterileri var. Bu yeterli mi? Değil. Çok daha güzel şeyler olacak bu ülkede” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri