Sony'den Xperia T'ye Jelly Bean Hediyesi

IFA 2012 Berlin'de tanıtılan Sony'nin en iddialı telefonu olan Xperia T için Noel hediyesi geldi. Android 4.1 Jelly Bean almaya başlayan Xperia T'de bakalım neler değişiyor?

IFA 2102 Berlin'de tanıtılan ve bizim de sizin için bir ön inceleme ile aktardığımız Xperia T, ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı fakat bu telefonu çok isteyen kullanıcılar tarafından yurt dışından temin edildi.

Qualcomm'un yeni nesil çift çekirdekli Krait tabanlı MSM8260A işlemcisi, Adreno 225 GPU'su, 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve arttırılabilir hafıza desteği, 13 Megapiksel Exmor kamera, 4.6 inç HD ekran ve 1850 mAh batarya gibi özelliklerle donatılan Xperia T, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle piyasaya sunulmuştu. Şimdi Noel hediyesi olarak Sony, Xperia T için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesini dağıtmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Jelly Bean güncelleme takvimini paylaşan Sony, bazı modellerine güncelleme vermeyeceğini açıklamıştı. O haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.
Xperia Yuga çıkmadan şimdiki en iyi telefonu olan Xperia T, Android 4.1.2 sürümüne güncellenmeye başladı. Diğer telefonlar da bu takvime güncelleme almaya devam edecek.

Yenilenen galeri uygulaması, ClearAudio+, Project Butter, Google Now gibi yeniliklerin yanında eklenen yeni duvar kağıtlarının bulunduğu güncelleme, bu hafta içerisinde OTA ile indirilebilir olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri