Songül’den Konyaspor’a ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürü Özge Songül ve beraberindeki heyet, Konyaspor’un Zafer'de bulunan kulüp binasında Başkan Bahattin Karapınar'ı ziyaret etti.

Ziyarette temsilcimiz ile ilgili bilgiler veren Başkan Bahattin Karapınar, Konyaspor'un sezonu başarılı olarak Süper Lig biletini alarak tamamlayacağına inandığını söyledi.

Konyaspor'un şanssız bir sezonun ardından 6 yıl mücadele verdiği Süper Lig'e veda ettiğini belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Konya şehrinin yeniden Süper Lig'de temsil edilebilmesi adına sezon başından bu yana büyük gayretler gösterdik. Zaman zaman Konya şehrinden destekler almamıza rağmen bunlar yeterli olmadı. Başarılı geçen bir ilk yarının ardından ikinci devrede sert bir düşüş yaşadık. Bu düşüşte şanssızlıklarında büyük payı oldu. Ama Ziya Doğan hocamızın takımın başına geçmesiyle yeniden bir çıkış yakaladık. Normal sezonun tamamlanmasına 4 maç kaldı. 4 maç sonunda olmasa bile play-off'tan Konyaspor'u yakıştığı Süper Lig'e taşıyacağımıza inanıyorum. Bu konuda en alt kademeden en üst kademedeki herkese kadar desteğe ihtiyacımız var. Konyaspor'un Süper Lig'e çıkması demek Konya şehrinin bir üst lige çıkması demek anlamına geliyor. Bunu başaracağımıza inancımız tam" dedi.
Konyaspor'un Konya şehri için büyük anlamlar ifade ettiğini dile getiren Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürü Özge Songül'de kalan maçlarda başarılı olacağına inandığı Konyaspor'un Süper Lig'e yükseleceğine inandığını sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri