Soner dikmen ve Ahmet Oğuz sonuçtan memnun

Konyaspor’un galibiyet golünü atan Soner Dikmen ve yeşil-beyazlı ekibin başarılı sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz alınan galibiyeti değerlendirdi.

Soner Dikmen: “Çok pozisyon bulmama rağmen, bir kısmetsizlik oluyordu. Ama son zamanlarda açıldım. Takımımıza galibiyeti getiren golü attığım için de ayrıyeten mutluyum. Takım halinde zor süreçlerden geçtik. Yaklaşık 5-6 hafta gol atamadık. Bir kırılma yaşıyorduk. Bir seri yakaladık. Bizim içinde güzel bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzdeki maçı kazanıp yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Ayrıca bu galibiyetimiz başkanımıza da armağan olsun.”
AHMET OĞUZ: GÜZEL GİDİŞATIMIZ VAR
Konyaspor’un başarılı sağ beki Ahmet Oğuz maç sonrası şunları söyledi:
“Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum öncelikle. Taraftarlarımıza ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Kırmızı karta kadar istediğimiz oyunu sergileyemedik. Rakibin gol bulması bizim moralimizi bozsa da daha sonra toparlanmayı bildik. Daha sonra gol bularak eşitliği sağladık. Sonra gidişat bizim lehimize oldu. İyi baskı kurarak ikinci golü de bulduk. Güzel bir gidişatımız var. Haftaya da Kayserispor'u evimizde yenip yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.”

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri