Son şampiyon Tavsan Masterler

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Kümede son şampiyon geçtiğimiz Pazar günün oynanan maçların ardından belli oldu.

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Kümede son şampiyon  geçtiğimiz Pazar günün oynanan  maçların ardından belli oldu. B Grubunda deplasmandaTaşkentspor’u 7-0 yenen Tavsan Masterler şampiyon olarak 1. Küme biletini alan 3. takım oldu.1. Amatör Kümeye yükselecek son  takım ise Play-Off maçları sonrasında belli olacak. Ligde oynanan son hafta maçlarının ardından A grubunda Yeni Doğanhisarspor B Grubunda Tavsan Masterler ve C grubunda Ars Park Sanayispor şampiyon olan ekipler oldu.

2. TAKIMLAR PLAY-OFF OYNAYACAK

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Kümede son şampiyon  geçtiğimiz Pazar günün oynanan  maçların ardından belli oldu. Şampiyonlar direk 1. Amatör Kümeye yükselirken grup ikincileri ise Play-Off müsabakası oynayacak.  A grubunu 2. sırada tamamlayan Seyranspor B grubunu 2. Tamamlayan As SRC  Selçukİdmanyurdu ve C Grubunda Altınekinspor 1. Kümeye yükselen son takım olmak için mücadele edecek.

ALTINEKİNSPOR 2’Lİ AVERAJLA BİLETİ KAPTI

C Grubunda  kıran kırana devam eden Play-Off yarışını Altınekinspor kazandı. Son maçında Hilalspor’u 3-2 yenerek önemli bir galibiyet aldı ve Yeni Meramspor ile puanını eşitledi. 2 ekip arasındaki maçlarda  üstünlüğü bulunan Altınekinspor Play-Off biletini alan taraf oldu.Gruplarını 2. sırada tamamlayan 3 takım tek devreli lig usulüne göre oynanacak Play-Off maçlarında final grubunu lider tamamlayan takım adını 1. Kümeye yazdıran 4.  ekip olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri