Son rakip Ukrayna

A Milli Takımımız'ın 15 günlük kampı, bu akşamki Ukrayna maçıyla sona erecek

A Milli Takımımız'ın 15 günlük kampı, bu akşamki Ukrayna maçıyla sona erecek. Ay-Yıldızlılar, Portekiz'in ardından Euro 2012'nin ev sahibine de turnuva öncesi son şoku yaşatmak amacında.



2014 Dünya Kupası Elemeleri’ne hazırlınan A Milli Takımımız, 15 günlük kamp sürecine bu akşam 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Polonya ile birlikte ev sahiplerinden Ukrayna’yla yapacağı maçla nokta koyacak. Son maçında Euro 2012’ye gidecek bir başka ekip Portekiz’i deplasmanda 3-1’le geçen Ay-Yıldızlılarımız, Ukrayna ile Almanya’nın Ingolstadt şehrindeki Audi Sportpark Stadı’nda karşılaşacak. 21.00’de başlayacak mücadele, hem Lig TV HD’den hem de TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Michael Weiner, Holger Henschel ve Chiristoph Bornhorst hakem üçlüsü yönetecek. Dördüncü hakem ise Lüksemburglu Laurent Kopriwa olacak.

5 maçın 3’ünü kazandık

Bugüne kadar Milliler, Ukrayna ile 5 maç yaptı. Bunların 3’ünü kazandı, 1’ini kaybetti, 1’inde ise berabere kaldı. Rakip filelere 7 gol atarken, kalemizde de 5 gol gördük. Ukrayna’yı en son 2009’da deplasmanda oynadığımız dostluk maçında
3-0 mağlup etmiştik. Milliler, elemelerde 7 Eylül’deki Hollanda sınavı öncesi son hazırlık sınavında 15 Ağustos’ta Viyana’da Avusturya ile karşılaşacak.

MUHTEMEL 11'LER:

TÜRKİYE: Cenk, Hamit, Semih, Egemen, Hasan Ali, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Nuri, Engin, Caner, Mustafa,

UKRAYNA: Piatov, Rakytsmy, Kucher, Khacheridi, Selin, Tymoshchuk, Butko, Aliyev, Yarmolenko, Milevsky, Shevchenko

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri