Son omuzlayış!

Konyaspor ve Anadolu Selçukspor teknik direktörlerinden, Halter Federasyonu Başkan yardımcısı Mevlüt Ataseven'in eşi Zübeyde Ataseven (53) geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

Konyaspor ve Anadolu Selçukspor teknik direktörlerinden, Halter Federasyonu Başkan yardımcısı Mevlüt Ataseven'in eşi  Zübeyde Ataseven (53) geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti. Dün öğle namazından sonra Dere mezarlığına defnedilen merhumenin cenazesine Spor Genel Müdür yardımcısı ve Halter Federasyonu başkanı Tamer Taşpınar'ın yanısıra spor camiasından yüzlerce insan katıldı.  Bir kız çocuğu bulunan Merhumeye Allah'tan rahmet, Mevlüt Ataseven ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

TSYD'DEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şube Başkanı Recep Çınar, Mevlüt Ataseven’in eşi için başsağlığı mesejı yayınladı. Çınar’ın yönetim kurulu adına yayınladığı mesaj şöyle. “Spor adamı, değerli arkadaşımız Mevlüt Ataseven’in eşi Zübeyde Ataseven’in vefatı bizleri de derinden üzdü. Geçirmiş olduğu ameliyat sonrası, tedavi gördüğü hastanede, İslam aleminin en mubarek günü olan, Kadir gecesi öncesi aramızdan ayrılan Zübeyde Ataseven’e Allah’tan rahmet, Ataseven ailesiyle birlikte tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diler acılarını paylaşırız. Mekanı Cennet olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri