Son iki hafta çok önemli

Sezon başından buyana ateş hattından kurtulamayan Anadolu Selçukluspor devre arasına girmeden önce kalan 2 maçını da kazanarak alt sıralardan kurtulmuş ve moralli bir şekilde ilk yarıyı kapatmak istiyor.

Sezon başından buyana ateş hattından kurtulamayan Anadolu Selçukluspor devre arasına girmeden önce kalan 2 maçını da kazanarak alt sıralardan kurtulmuş ve moralli bir şekilde ilk yarıyı kapatmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip devre arasında da yapacağı takviyelerle 2. yarı da daha iyi sonuçlar almak için iyi bir devre arası kampı geçirmenin de planlarını yapıyor.

SARIYER DEPLASMAN GÜMÜŞHANE MAÇI İÇERDE

Anadolu Selçukluspor kalan 2 maçın ilkini hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçında ise sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukluspor bu iki maçı da kazanarak 6 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu iki maçtan galibiyetle ayrılmasa bile en az 4 puanı hedefliyor. Sarıyer ekibi ligde aldığı 11 beraberlikle dikkat çekiyor. Gümüşhanespor ise orta sıralarda vasatın üzerinde bir performans gösteriyor.

GÖZLER KONYASPOR’DA OLACAK

Anadolu Selçukluspor’un takıma yapacağı takviyelerle ilgili olarak gözü Konyaspor’da olacak. Yeşil-beyazlı ekibin takımda forma şansı vermediği oyuncuları Anadolu Selçukluspor kadrosuna katmak ve oyunculardan faydalanmak istiyor. Oyuncular hem Anadolu Selçukluspor’a fayda sağlayacak hem de maç tecrübesi kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri