Son dakika! Saadet Partisi Konya İl Başkanı değişti işte yeni isim

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından sosyal medyada bir paylaşım yapılarak, partinin yeni il başkanının Mehmet Demirel olduğu duyuruldu.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından sosyal medyada bir paylaşım yapılarak, partinin yeni il başkanının Mehmet Demirel olduğu duyuruldu. O paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Konya İl Başkanlığımıza Mehmet Demirel getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Hüseyin Saydam’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz.”

BAŞKAN DEMİREL'DEN İLK AÇIKLAMA MERHABA GAZETESİ'NE

Yeni il başkanı Mehmet Demirel, ilk açıklamasını Merhaba Gazetesi'ne yaptı. Türkiye'nin en büyük partisine il başkanı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, "Bu, benim için gerçekten büyük bir gurur. Eğer bugün 'İslam Birliği, yeniden büyük Türkiye' diyorsak, bu Saadet Partisi'nin büyüklüğü dolayısıyladır. Sorumluluğumuzun farkındayız. Dün olduğu gibi bundan sonra da davamız için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MEHMET DEMİREL BAŞKANA DESTEK OLACAĞIZ

Görevi devreden Hüseyin Saydam da Merhaba’ya konuştu. 5 yıla yakın bir süredir il başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Saydam, “Elimizden geldiğince davamız ve şehrimiz için çalıştık. Hoş bir sâda bırakabildiysek ne mutlu. Partide Genel İdare Kurulu üyesi olarak görevimiz devam ediyor. Allah nasip ederse yeni il başkanımız Mehmet Demirel’e de elimizden gelen desteği vereceğiz. Allah, Mehmet Demirel başkanımıza görevini hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

MEHMET DEMİREL KİMDİR?

Mehmet Demirel, 1972 yılında Konya Meram’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun oldu. Meslek hayatına Selçuklu Belediyesi Spor Müdürü olarak başlayan Demirel, sonrasında çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yaptı. 36 farklı vakıf ve dernek kuruculukları, yöneticilikleri ve üyeliklerinde bulundu. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği ve bölge başkanlığı gibi çeşitli kademelerde görev yaptı. 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Saadet Partisi’nin Meram Belediye Başkan Adaylığı yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri