Son bomba Samuel Eto’o

Atiker Konyaspor yönetimi ara transfer döneminin bitimine 2 gün kala golcü transferi yapamadı. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi hangi futbolcuya el attıysa eli boş kaldı. Poko ve Demba Ba Göztepe ile anlaşırken Rodellega ise Trabzonda kalmayı tercih etti.

ELİBOŞ KALAN YÖNETİMDE İBRE ETO’YA DÖNDÜ

Atiker Konyaspor Kulübü, kadrosuna katmak istediği Samuel Eto'o konusunda resmi açıklama yaptı. Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Demba Ba transferinin kendileri için kapandığını, ancak Eto'o ile ilgilendiklerini söyledi. Baydar, "Bir forvet transferi yapmak istiyoruz. Demba Ba ile ciddi şekilde ilgilendik. Görüşmelerimiz oldu. Ancak gelişen süreçte Demba Ba defteri bizim için kapanmıştır" dedi.

ETO'O İLE İLGİLENİYORUZ

Takıma en kısa süre içerisinde bir forvet transferi yapmak istediklerini ifade eden Baydar, "Takımımıza en kısa sürede takviye yapacağız. Eto'o tabii ki de büyük bir futbolcu. Kariyeri tartışılmaz. Herkes böyle bir futbolcuyu kendi takımında görmek ister. Eto'o ile ilgileniyoruz. Süreç nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz"

TARAFTAR  TEDİRGİN

Atiker Konyaspor taraftarı ise yaşlı oyuncuya verilecek paranın çok fazla olduğunu ve takımdaki dengelerin bozulacağını savunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte taraftarlar Eto’o’ya verilecek para ile 4 tane transfer yapılabilir fikrini savunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri