Son bileti aldılar

Oynanılan Play Off maçlarıyla birlikte 1.Amatör Küme'ye çıkan son takımlar belli oldu. Play Off maçlarında üstünlük sağlayan Demirspor ile Taşkentspor 1.Amatör Küme'ye yükseldi

2.Amatör Küme'de bu haftasonu oynanılan Play Off maçlarıyla birlikte 1.Amatör Küme'ye yükselen son takımlar belli oldu.  Gölyazı Belediyespor'u 3-2 yenen Taşkentspor ile Tuzlukçu Belediyespor'u 2-1 yenen Konya Demirspor, 1.Amatör Küme'ye yükselen son takımlar oldu. Daha önce A Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Mobilyacılar Sitespor, B Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Derebucak Belediyespor,  C Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Çelik Duş Doğuşspor ve D Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Akşehir Endüstrispor 1.Amatör Küme'ye yükselmeyi garantiledi

DEMİR İLE TAŞKENT 1.AMATÖR KÜME'DE

Geçtiğimiz pazar günü Şehit Muharrem Samur Stadyumu'da 1.Amatör Küme'ye yükselme Play Off maçları oynandı.  A Grubu'nda son maçta yenilerek Play Offa kalan Taşkentspor ile rakibi ile aynı kaderi taşıyan Gölyazı Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibi 3-2 mağlup eden Taşkentspor, 1.Amatör Küme'ye yükseldi. Aynı gün bir diğer maçta  B Grubu'nda Play Offa kalan Konya Demirspor, D Grubu'nda Play Offa kalan Tzulukçu Belediyespor'u ağırladı. Rakibini 2-1 yenen Konya Demirspor, 1.Amatör Küme'ye yükseldi.

ÖZDAĞ VE YUNAK KÜME DÜŞTÜ

1.Amatör Küme'de mücadele eden  ve A Grubu'nu son sırada bitiren Özdağspor, B Grubu'nu son sırada bitiren Yunakspor küme düştü. 1.Amatör Küme'de mücadele eden A Grubu şampiyon olarak tamamlayan Bozkır Gençlerbirliği ile B Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Kulu Belediyespor Süper Amatör Küme'ye yükseldi. Süper Amatör Küme'ye yükselme Play Off maçında karşı karşıya gelen Konya 1907 Spor rakibi olan Yeni Doğanhisarspor'u 3-0 yenerek Süper Amatör'e yükselen son takım oldu.

ILGIN, CİHANBEYLİ, KARAPINAR GELECEK SEZON 1.AMATÖR'DE

Bu sezon Meram Çıtır Simit Süper Amatör Küme'de mücade elen İhsaniyespor, grubu birinci bitirerek son maçta Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u 4-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Ilgın Belediyespor, Cihanbeyli Belediyespor ile Süper Amatör Ligi'nden çekilen Karapınar Esnafspor Süper Amatör'den 1.Amatör Küme'ye düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri