Son bilet 2. maça kaldı

Amatör 1. Kümeye yükselecek son takımın belirleneceği Play-Off grubunda son bilet yarın oynanacak Selçuklu İdmanyurdu-

Amatör 1. Kümeye yükselecek son takımın belirleneceği Play-Off grubunda son bilet yarın oynanacak Selçuklu İdmanyurdu-Altınekinspor maçından sonra sahibini bulacak. Play-Off maçları sonunda iki ekibinde puanının aynı olması nedeniyle statü gereği iki ekibin tekrar karşılamasını gerektirdi

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Kümede birinci kümeye yükselen son takım Play-Off maçları sonunda belirlenecek. Play-Off grubunda oynanan karşılaşmalar sonunda iki ekip aynı puanda olunca  tekrar bir karşılaşma daha oynanacak.  A grubunu 2. sırada tamamlayan Seyranspor B grubunu 2. Tamamlayan As SRC  Selçuklu İdmanyurdu ve C Grubunda Altınekinspor 1. Kümeye yükselen son takım olmak için mücadele etti. Selçuklu İdmanyurdu ile Altınekinspor ilk maçta 0-0 berabere kaldı. Selçuklu İdmanyurdu 2. maçta ise Seyranspor’u 5-1 yenerek puanını 4’e yükseltti. Altınekinspor ile Seyranspor arasında oynanacak karşılaşma ise Seyranspor’un maça çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen Altınekinspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. Alınan bu galibiyetle birlikte Altınekinspor da puanını 4’e yükseltti. Grupta iki ekibin puanları eşit ve kendi aralarındaki oynadıkları karşılaşma 0-0 bittiği için Selçuklu İdmanyurdu ve Altınekinspor takımları son bir maç daha oynayacak. İki ekip arasında oynanacak mücadelede eşitlik bozulmadığı takdirde uzatma oynanacak. Bu uzatmada da ekipler birbirine üstünlük sağlayamaz ise penaltı atışları 1.Amatör Kümeye yükselecek son takımı belirleyecek.

SON MAÇ YARIN OYNANACAK

Selçuklu İdmanyurdu Altınekinspor arasında oynanacak son final maçı yarın saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanacak. Karşılaşma sonunda 2013-2014 sezonunda 1.Amatör Kümeye yükselen son takım belli olacak. Yeni Doğanhisarspor, Ars Park Sanayispor ve Tavsan Masterler gruplarını lider tamamlayarak 1. Kümeye direkt çıkan ekipler olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri