Son 90 son umut

Konyaspor, Ankarasporu yenerek, ligde kalmak için Antalyaspor-Ankaragücü maçının sonucunu bekleyecek. Karşılaşma saat 20.00de başlayacak. Maçı hakem Halis Özkahya yönetecek

Turkcell Süper Lig’de Konyaspor için son 90 ve son umut.  Yeşil-beyazlılar, perdeyi bu akşam Ankaraspor ile oynayacağı maçla kapatacak. Atatürk Stadı’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak ve zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma dönüşümlü olarak Lig TV’nin salon (2) ve 202. kanalından yayınlanacak. Kartallar, bu akşam rakibini yenerek, ligde kalabilmek için Antalyaspor-Ankaragücü maçının sonucunu bekleyecek. Antalya’dan gelecek bir beraberlik veya yenilgi haberi Konyaspor’a ve Konya’ya büyük sevinç yaşatacak. Konyaspor’da, Ankaraspor maçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla 6 eksikle yapıldı. Önceki akşam, basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana ameliyat olan Serhat Akyüz, tedavi için şehir dışında bulunan Celaleddin Koçak ve Eren Şen ile Caner Altın, Koray İçten katılmadı. Temsilcimiz, dün de akşam saatlerinde yine taktik çalıştı. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın futbolcuları sık sık uyardığı çalışmada oyuncuların moralinin iyi olduğu gözlendi. Daha sonra yapılan toplantının ardından yeşil-beyazlı futbolcular tesislerde odalarına çekilerek maç saatini beklemeye başladılar.

Konyaspor, bu akşamki maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Oğuzhan- Milos, Mehmet (Ömer), Kratochvil, Da Silva- Bülent, Ayman, Cihan, Poljac- Serhat Akın, Veysel. Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Ankaraspor maçının çok zor geçeceğini belirterek, taraftarları destek için tribünlere davet ettiler. Konyaspor’un ligde kalması gerektiğini, ancak bunun gerçekleşmemesinin de takımın sonu olmayacağını belirten spor otoriteleri ise taraftarların sakin olmaları gerektiğini, çıkacak en küçük bir olayda bile Konya sahasının kapanabileceğini ve yeşil-beyazlı ekibin yeni sezona cezalı başlayabileceğini dile getirdiler. Konyaspor’un ligde kalması halinde de seyircilerin bu sevinci tribünlerde yaşaması gerektiğini, sahaya inmeleri halinde de sahanın kapanabileceği açıklandı.
KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, halen ligde kalma umutlarının olduğunu söyleyerek, "Ankaraspor maçından alacağımız galibiyetten sonra Antalya'dan gelecek güzel haberi bekleyeceğiz" dedi. Konyaspor'un bu durumda olmasının çok üzücü olduğunu söyleyen teknik direktör Ünal Karaman, "Takım olarak işi biraz daha sıkı tutmamız gerekiyordu. Ama şu anda yapacak fazla bir şeyimiz yok. Maçı kazanacağımıza inanıyorum. Sadece Ankaraspor maçını kazanmamızla işimiz bitmiyor. Antalya'dan gelecek güzel haberi bekleyeceğiz. Konyaspor camiası olarak ligde kalmak istiyoruz. Bütün gayretimiz bu yönde olacak. Ama dilimize almak bile istemediğimiz aksi durum da dünyanın sonu olmayacaktır. Öyle bir şey olduğu zaman da gereken dersleri alarak tekrardan başarıya oynayan takım olmalıyız" diye konuştu.
Yeşil-beyazlı taraftarın sağduyusunu devam ettirmesi gerektiğini belirten Ünal Karaman, "Taraftarımız bugün stada gelerek bize destek olsunlar. Sevinçli ve üzüntülü günümüzde sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşsınlar. Taraftarımızı elbette yanımızda görmek istiyoruz. Gösterdikleri sağduyuyu sonuç ne olursa olsun devam ettirmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri