Son 16’da ilk randevu

Son kupa şampiyonu Atiker Konyaspor son 16 turu ilk maçında bugün Trabzonspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 18.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçta avantaj elde etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupasının son şampiyonu olan Atiker Konyaspor bugün son 16 turu ilk maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 18.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçında rakibi karşısında avantaj sağlamak istiyor. Atiker Konyaspor bu maçın rövanşını  16-18 Ocak 2018 tarihleri arasında deplasmanda oynayacak  

Süper Ligde bu sezona süper kupayla başlayan Atiker Konyaspor ilk devre sonunda sıralamada kendini hiç beklemediği bir yerde buldu. Yaptığı transferler yönetim hataları nedeniyle yeşil-beyazlı ekip ligde geçmiş dönemdeki başarılarının çok uzağında kaldı. Ligde aradığını bulamayan Atiker Konyaspor kupada geçtiğimiz sezonun başarısını devam ettirmek istiyor.

ÖZDİLEK CİDDİ EKSİKLERİMİZ VAR

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Trabzonspor ile oynanacak ZTK son 16 turu birinci maçında tek düşüncelerinin ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek olduğunu belirtti.

Açıklamasına “Amacımız ZTK’da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek” sözleriyle başlayan Mehmet Özdilek, “Yine söylüyorum bulunduğumuz oyuncu profilinde ciddi eksiklerimiz ve sakatlarımız var. Ama bunları hiçbir zaman bahane olarak ortaya koymadık koymayacağız da. Çıkan 11’le sahada bize yakışan en iyi mücadeleyi göstereceğiz. Özellikle kupa iki ayaklı maçlara sahne olduğu için çok telaş yapmadan sağlıklı ve stratejik bir şekilde oyun oynayacağız. İkinci yarıda kadromuza katacağımız oyuncularla da kupada daha öncede söylediğim gibi gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Çünkü geçen senenin kupa sahibi takımıyız. Kolay bir kura mı? Tabii ki değil. Ama kupada da üst turlarda yolunuza devam etmek istiyorsanız artık önünüze gelen her takımla mücadele etmeyi bilmelisiniz. Bu şartlarda yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp ikinci maç için avantaj yakalamak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri