Somaspor Açılış Maçını Eskişehirspor'la Yaptı

Maden faciasının yaşandığı Soma'daki Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Somaspor, sezon açılışını Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor'la ile gerçekleştirdi.Soma'da 13 Mayıs tarihinde meydana gelen ve 301 işçinin hayatını...

Maden faciasının yaşandığı Soma'daki Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Somaspor, sezon açılışını Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor'la ile gerçekleştirdi.

Soma'da 13 Mayıs tarihinde meydana gelen ve 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasının ardından Sinan Vardar'ın başkanlığında yepyeni bir oluşuma giren Somaspor, sezon açılış töreninde Eskişehirspor'u ağırladı. Soma Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç öncesi İstiklal Marşı okunmasının ardından kurban kesilerek, eski Somasporlu futbolculara plaket verildi.

'SOMASPOR TÜRKİYE'NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK'

Somaspor Başkanı Sinan Vardar, "Ben, Soma'yı Süper Lig'de hep beraber göreceğiz. Soma'nın sosyalleşmesi, ekonominin gelişmesi ile ilgili de benim birazcık katkım olursa onu da göreceksiniz. En kısa zamanda Soma'nın, Türkiye'nin göz bebeği olacaktır."

Konuşmaların ardından maça geçildi. Sahaya çıkan Somaspor, elinde 'acımızı paylaştığınız için teşekkür ederiz Somaspor' yazılı pankart ile çıktı. Eskişehirspor, Boffin, Hasan Hüseyin, Semih, Diego, Özgür, Lawal, Kaan, İbrahim, Mehmet Feyzi, Erman, Mirkan onbiriyle çıkarken, Somaspor ise Serkan, Levent, Hakan, Mert Zafer, Çetiner, İlyas, Tunç, Samet, Ersin, Serhat ve Mehmet onbiriyle sahada yerini aldı.

İlk yarısı orta saha mücadelesi olarak geçen maçın ikinci yarısı her iki takımın karşılıklı ataklarıyla sürdü. Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyen iki takımın mücadelesi golsüz berabere tamamlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri