Şölen'in İstanbul'daki Yatırımında Gaziantepliler Bir Adım Önde Olacak

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor.

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Şirket, projenin detaylarını aralık ayında Gaziantep’te paylaşacak. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İsmail Çoban’ın yürüttüğü Yayla Yatırım, ilk projesinde Gaziantepli yatırımcılara avantajlı fırsatlar ve öncelikler sunuyor.
17 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Denge Güneşli, İstanbul’un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor. Proje alanının hemen arkasında yer alan Taşocağı Caddesi ise TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. Denge Güneşli, çevrede inşaatı süren metronun yanı sıra Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ile de İstanbul’un en değerli projelerinden biri olarak nitelendiriliyor.

GAZİANTEPLİLER PROJEDEN ÖZEL AVANTAJLARLA YARARLANACAK

Yayla Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, yeni bir sektöre adım atmaktan dolayı heyecanlı olduklarını ifade etti. Çoban, “Titiz çalışmalarla kurduğumuz Yayla Yatırım ile yolculuğumuza İstanbul’dan başladık. İstanbul’un önemli bir noktasında inşaatı süren rezidans ve ofis projemizle sektörün önemli bir oyuncusu olmaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte bizim markalarımızın doğduğu ve tüm dünyanın kapılarını bize açan Gaziantep’in bizdeki yeri her zaman çok ayrı olacak. Projemizden rezidans ya da ofis almak isteyen Gaziantepli hemşehrilerimiz, özel avantajlardan yararlanacak.” dedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri