Şölen havasında 3 puan olsun

Konyaspor bugün evinde Antalyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Zirve mücadelesi veren Anadolu Kartalı taraftar desteğini de arkasına alarak galip gelmek istiyor

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.Kardeşler'in yardımcılığını Esat Sancaktar ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Furkan Aksuoğlu olacak.

Ligin geride kalan 16 haftalık bölümünde 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Konyaspor, 30 puanla 2. sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu mücadeleyi kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Konyaspor’da sakatlığı süren Oğulcan Ülgün Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Zymer Bytyqi ise sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 18. haftasında oynanacak olan Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR MORALLİ GELECEK

Geçen hafta Trabzonspor'u iç sahada 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, Konyaspor maçını da kaybetmek istemiyor.

Ligde 6 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet sonucunda 21 puanla 12. sırada yer alan Akdeniz ekibinde, sarı kart cezalısı Fredy, Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Ufuk Akyol, Enzo Crivelli ile Hakan Özmert'in de İttifak Holding Konyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

PALUT 6. KEZ ANTALYASPOR’A RAKİP OLACAK

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut’un Antalyaspor’a şansı tutmuyor. Palut bugün Akdeniz ekibine karşı 6. sınavını verecek. Genç teknik adam, kariyerinde 2 farklı takımın başında Antalyaspor’a karşı mücadele verdi.

Palut, teknik direktörlük yaptığı Göztepe ve Konyaspor ile Antalyaspor’a karşı çıktığı 5 resmi maçın sadece 1’inde galibiyet görürken, 2 berberlik ve 2 yenilgi aldı. Konyaspor’un başında bir kez Antalyaspor ile karşılaşan genç teknik adam bu maçı da beraberlikle tamamladı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri