Solante Acnes İşe Yarıyor Mu?

Solante Acnes İşe Yarıyor Mu?

 

Hayatta hiçbir şey mükemmel değil ve hiçbir şey tam olarak istediğimiz gibi gitmiyor. Örneğin cildimiz ne kadar özen gösterirsek gösterelim yine de yılların izine ayak diretemiyor. İnce çizgiler, hafif sıkılık kayıpları, lekelenmeler kimi zaman pullanma ve deri döküntüleri kendini gösterebiliyor.

Bunda elbette sadece yılların izi yok, güneşin zararlı ışınlarının, çevre kirliliğinin, tüketiliyor ise sigara ve alkolün, yanlış kozmetik ürünlerinin, dengesiz ve sağlıksız beslenmenin, düzensiz uykunun ve elbette genlerin de etkisi var. Kimi zaman yaşanan bir hastalık, kullanılan bir ilaç da cildimize zarar verebiliyor.

Eğer sorunumuz güneş ise güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarının cilde vereceği zararları şu şekilde sıralamak mümkün:

  •  
  • Cilt Kanseri: Hiç istenmeyen bir durum olmakla beraber cilt kanseri es geçilebilecek bir durum değil. Aşırı derece güneşe maruz kalmanız böyle ciddi bir riski var.
  • Güneş Yanığı: Bu da oluşabilen ve risk taşıyan bir diğer durum
  • Foto Yaşlanma: Bu adla tabir edilmekle beraber daha açıklayıcı olarak tarif etmek gerekirse cilt üzerinde zamanından önce oluşan kırışıklıklar bu kategoride değerlendirilebilecek bir durum
  • Çil: Hiç istenmemekle beraber böylesi bir risk ne yazık ki mevcut.
  • Solar Keratoz: Gerek dudaklarda, gerek cilt üzerinde oluşan bir lezyon türü ve deride döküntülere, pullanmalara, kızarıklara yol açan bir durum.
  • Akne: Ne yazık ki güneşin akne oluşumuna etkisi oldukça büyük.

İşte bu tür durumların olmaması için en doğru yapılabilecek şey doğru bir kozmetik ürünün kullanılması. Bu ürünün de mutlaka dermokozmetik olması, doğal bir içeriğe sahip olması, güneşten korur iken alerji vb. sorunlara yol açmaması gerekiyor.

İşte tam da bu noktada önerilebilecek marka olan dünya çapında kendini kanıtlamış bir güneş koruyucu ürünler üreten markanın adıdır. Markanın ağırlıklı olarak güneş ürünleri ürettiği göz önüne alınırsa tematik bir marka olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Markanın güneş ürünleri grubundaki ürünlerden birinin adı da olup bu grupta yer alan ürünler şunlar: Solante Acnes SPF 50+ Akneye Karşı Etkili Güneş Koruyucu Losyon ve Solante Acnes SPF 50+ Tinted Akneye Karşı Etkili Güneş Koruyucu Losyon.

Ürün adından da anlaşılacağı üzere akneye karşı etkili olan bir seri. Yüksek derecede yani 50 ve üzeri koruma sağlıyor.

Losyon formunda olan cilt tarafından kolayca emilen bu ürün, güneşe çıkmadan 15 dakika temizlenmiş ve kuru olan bir cilde dairesel masajlarla uygulanması gereken bir ürün serisi.  Sivilceli ciltlerde günde 3 4 kez tekrarlanması gereken bir ürün.

Gelelim ürünün faydalarına, o noktada da şunlar söylemek mümkün zira bunlar kullanıcılardan bu ürün ile ilgili gelen yorumlar ve klinik olarak doğrulanan faydalar:

  • Sivilceleri yok ediyor
  • Yüksek düzeyde güneşe karşı koruma sağlıyor
  • Cildi nemlendiriyor
  • Cildi matlaştırarak yağlanmasını önlüyor ve cildin doğal görünmesini sağlıyor
  • Cildi besliyor

Çok klişe bir cümle olmakla beraber özellikle düzenli kullanım ile cilt üzerinde oluşan sivilcelerin varlığını ve izlerini ortadan kaldırıyor. Üstelik bu ürünün en önemli avantajı kadın, erkek, genç yaşlı fark etmemesi ve sivilceye eğilimli ciltlerde cilt tipi ne olursa olsun tüm mevsimlerde kullanılabilmesi.

Özetle yukarıdaki bilgilerden de anlaşılacağı üzere ister sivilce sorunu olsun, ister olmasın güneşe karşı korunmak isteyenlerin tüm mevsimlerde güvenle kullanılabileceği bir ürün Solante Acnes.

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sağlık Haberleri