Sokol Cikalleshi 6. golünü attı 

Süper Lig’in 25.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Konyaspor’da Sokol Cikalleshi  uzun süren sakatlığının ardından sahalara golle döndü.

Süper Lig’in 25.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Konyaspor’da Sokol Cikalleshi  uzun süren sakatlığının ardından sahalara golle döndü. Arnavut oyuncu ligdeki 6. golünü  bordo-mavili ekibin ağlarına gönderdi.  Ahmed Hassan’ın yerine oyuna sonradan dahi olan futbolcu  Konyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ters tarafa açılan topu Hadziahmetovic ortaya çevirdi. Penaltı noktası üzerinde göğsüyle bu topu yumuşatan Cikalleshi kaleye arkası dönük pozisyonda zor bir vuruş yaparak topu filerle buluşturdu  Arnavut oyuncu bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 6.golünü kaydederken, 2 kez de asist yaptı.

Konyaspor'un golcüsü Sokol Cikalleshi maçın ardından  yaptığı açıklamada, “ Bugün bizim açımızdan önemli bir maçtı. Maça inançlı bir şekilde çıktık. Trabzonspor ile puan farkını kapatmak istiyorduk ancak şanslı değildik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Çabalarımız yeterli olmadı. Şehrimiz adına üzgünüm. Lig uzun bir maraton kaldığımız yerden devam edeceğiz." diye konuştu.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri