Söke’de Trsm Danışanlarından Muhteşem Gece

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) etkinlik gecesi düzenledi.Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Söke Fehime...

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) etkinlik gecesi düzenledi.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Söke Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının hazırlamış olduğu etkinlik gecesi geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen etkinlik gecesine Söke KaymakamıTahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Opr.Dr.Nevzat Önen, danışan yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan, “İki yıl önce Söke’de Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nin kurulması için büyük uğraşlar verdik. İlk zamanlarda danışan bulmakta zorlandık. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonrası bugün bu seviyeye geldik. Burada yapmış oldukları hobi kursları ve sosyal içerikli programlarla bu güne kadar toplumdan uzak kalan danışanlar yavaş yavaş topluma kazandırılması hem aileleri hem de danışanları mutlu etmekte. Danışanlarımızın bu güzel etkinliği hazırlamasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Söke Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uzmanı Yener Bayram da, “Burada danışanlarımızın pek çoğu odalarına kapanan toplumdan kendilerini soyutlayan insanlardı. Şimdi toplumun içine giriyor, insanlarla kaynaşıyorlar. Bu geceyi hazırlarken büyük mutluluk, sevinç ve heyecan yaşadılar” ifadelerini kullandı.

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da Söke Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nin böyle kısa zamanda çok faydalı işler ortaya koyduğunun altını çizerek; bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Salonun giriş kısmına açılan danışanların el emeği göz nuru eserlerde geceye katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları kendilerini izlemeye gelenlere hoş dakikalar yaşattılar ve geceye katılanlar tarafından uzunca bir süre ayakta alkışlandılar. Danışanların mutlulukları yüzlerine yansırken bazı danışanlar duygu ve düşüncelerini geceye katılanlarla paylaştılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri