Sofra Unlu Mamulleri açıldı

Sofra Unlu Mamulleri düzenlenen törenle İstasyon Caddesi'nde hizmete girdi
İşletmenin açılış törenine Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Latif Selvi, Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da katıldı. Törende konuşan Sofra Unlu Mamulleri ortaklarından Şahin Saydam, herkesin ailesi ile rahatça vakit geçirebileceği bir mekan açtıklarını belirterek, “Çeşitli pasta ve kahvaltı türlerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız” dedi. Saydam, güler yüzlü çalışanları ile Konya'ya yakışır bir şekilde hizmet vereceklerini dile getirdi.
KONYA HIZLI TRENE HAZIRLANIYOR
Konya Platformu Başkanı Mehmet Ali Çelik de, “Mağazada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her yeni açılan mağaza iş demektir, rekabet demektir. Mağaza sahipleri ve tüketiciler açısından bir değerdir. Bu iş yerinin de marka bir değer olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Latif Selvi ise, iş yeri üretme ve halka hizmet sunma adına güzel bir adım olduğunu ifade ederek, Konya ve insanlık için hayırlı olmasını temenni etti. MÜSİAD Başkanı Arslan Korkmaz da şu ifadelere yer verdi: “Yüksek Hızlı Trene Konya olarak hazır mıyız? diye düşünüyorduk, fakat bu mekan hızlı trene hazır olduğumuzu gösteriyor. Hemen Konya Tren Garı'nın karşısında yer alması Ankara'dan Konya'ya gelecek olan yolcular için iyi bir dinlenme yeri olacağını ümit ediyorum. Tren sayesinde Konya yerli turist açısından daha da zenginleşecek. Bu gibi müesseselere ihtiyacımız var.”
Protokol konuşmalarının ardından Tahir Paşa Camii İmamı Ali Bitim tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra yapılan dua ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Törene katılan davetlilere çeşitli ikramlar da yapıldı.
(MERHABA)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri