Sodes Gençlik Merkezi’nden Öğretmenlere İşbirliği Teklifi

Kozan Belediyesi SODES Gençlik Merkezi, gençlerin daha fazla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşmasını sağlamak amacıyla, beden eğitimi öğretmenlerine işbirliği teklifinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Gençlik...

Kozan Belediyesi SODES Gençlik Merkezi, gençlerin daha fazla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşmasını sağlamak amacıyla, beden eğitimi öğretmenlerine işbirliği teklifinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Gençlik Merkezi Sorumlusu Ülkay Acar ve beden eğitimi öğretmenleri, SODES Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Öğretmenlere katılımları için teşekkür eden Merkez Sorumlusu Acar, amaçlarının, beden eğitimi öğretmenleri ile istişare içinde bulunarak, ilçede yapılması planlanan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

Gençlerin ve öğretmenlerin merkezin imkanlarından daha fazla yaralanmalarını sağlamak olduğunu ifade eden ifade eden Acar, "İlçede özellikle sportif anlamında büyük eksiklikler olduğunu gözlemliyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizden ricamız, düzenleyeceğiniz bazı etkinlikleri merkezimize yönlendirmenizdir. Bu anlamda SODES Gençlik Merkezi olarak belediyemizin de desteğini alarak sizlerle güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Merkezimiz 09.00- 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Merkezimizi gençlerin güven ve huzur içinde vakitlerini geçirebilecekleri bir yer haline getirmek istiyoruz." dedi.

Etkinliğe katılan öğretmenlere teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz şunları söyledi: "SODES Gençlik Merkezimizin amacı gençlerimize sportif faaliyetler içerisinde sosyal hayatı zengin bir şekilde sağlamaktır. Aynı zamanda bir kısım kötü alışkanlıklardan onları uzaklaştırarak spora teşvik etmektir. Bu bağlamda siz değerli öğretmenlerimiz ile birlikte çalışmak istiyoruz. Sayın Başkanımızın talimatları doğrultusunda, Belediye olarak gücümüz nispetinde burada yapacağınız etkinliklere destek vermeye hazırız."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri