Sneijder'den Volkan Demirel'e mesaj: Başkana söz verdim

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, pazar günü oynanacak dev derbi öncesi Dursun Özbek'e gol ve galibiyet sözü verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, gol hasretini dindirmek için Fenerbahçe maçına konsantre oluyor. Hollanda Milli Takımı'ndan dönen ancak antrenmanda aktif dinlenen Sneijder, dünkü antrenmanda yerini aldı.

Sakatlığı tamamen geçen ve sırf Fenerbahçe derbisinde %100 performansla oynamak için Lüksemburg - Hollanda maçında 45 dakika ile yetinen Sneijder, ezeli rakiplerine meydan okudu.

BAŞKANA SÖZ VERDİM

Yıldız oyuncu, "Benim maçım geldi. Fenerbahçe'yi uzun zamandır Kadıköy'de yenemiyormuşuz, bu hasretini dindirmek için başkana gol ve galibiyet sözü verdim. Galibiyeti taraftarımıza armağan edelim" diyerek takım arkadaşlarını motive etti.

VOLKAN'A 4 GOL ATTI

Derbideki 3 golünü de Volkan Demirel'e atan Wesley Sneijder, milli maçta da Fenerbahçe kalecisini üzmüştü.

Volkan Demirel'e toplamda 4 golü bulunan Sneijder, ligde ise uzun süredir gol atamıyor.

20 Kasım'da tam 302 günlük hasretini bitirmek isteyen yıldız oyuncu, son golünü 21 Ocak 2016'da 3-2 kaybedilen Osmanlıspor deplasmanında attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri