Slovenya'da 12. gün

Süper Lig'e iyi bir giriş yapmak için yeni sezon hazırlıklarının 3. etap çalışmalarını Slevonya'da sürdüren Torku Konyaspor'da çalışmalar sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla sürüyor.

Torku Konyaspor’da, Slovenya kampında 11. gün geride kaldı.. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Lig hazırlıkları uyum içerisinde devam ediyor. Slovenya’nın Bled kentinde 23 Temmuz Salı günü kampa giren ve o günden buyana günde çift antrenman yapan ve 4 hazırlık maçı oynayan Kartüallar’ın önceki akşam Lesce sahasında teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda İbrahim Alan takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Antrenman taktik çalışmayla sona erdi.

Dün sabah da taktik antrenmanı yapan yeşil-beyazlılar, akşam ise saat 18.00’de Süper Lig takımlarından Karabükspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Slovenyo kampında  bugün de çift antrenman yapacak olan Kartallar, Pazar günü de Villah şehrinde İtalya Seri B takımlarından Hellas Verona FC ile karşılaşacak. Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos Salı günü sona erecek ve takım Türkiye’ye dönecek. 10-11 Ağustos’ta Ankara’da düzenlenecek TSYD kupası turnuvasına katılacak olan temsilcimizde ligin ilk haftasında iç sahada Fenerbahçe ile oynanacak maçın hazırlıkları Konya’da devam edecek.    

Torku Konyaspor’da, Slovenya kampında yaş günü kutlamaları önceki günde Selim Ay ile devam etti. Kartal’ın genç ve başarılı futbolcusu Selim Ay'ın doğum günü Slovenya Bled'de kamp yapılan otelde kutlandı. Doğum günü pastasını teknik heyet ve takım arkadaşlarının alkışları eşliğinde kesen Selim’e ilk pastayı teknik direktör Uğur Tütüneker ikram etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri