Slaven Bilic: Tepkim, Hakemler Ve Federasyona

Tecrübeli teknik adam Slaven Blic, Beşiktaş’ı takip eden muhabirlerle yaptığı kısa sohbet görüşmesinde, Emre’nin bugün yaptığı açıklamaları dinlediğini, rakip takımın oyuncularıyla polemiğe girmeyeceğini ve asıl tepkisinin hakemlere...

Tecrübeli teknik adam Slaven Blic, Beşiktaş’ı takip eden muhabirlerle yaptığı kısa sohbet görüşmesinde, Emre’nin bugün yaptığı açıklamaları dinlediğini, rakip takımın oyuncularıyla polemiğe girmeyeceğini ve asıl tepkisinin hakemlere ve federasyona olduğunu söyledi.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biic, Fenerbahçe derbisi bitiminde yaşananlar sonrasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Emre Belezoğlu’nun söylemlerine kendi açısından açıklık getirdi. Bilic, basın mensuplarıyla ayaküstü yaptığı sohbet toplantısında şunları söyledi:

"Ben rakip takımın oyuncularıyla polemiğe girmem. Türkiye'ye gelmeden önce de Türkiye'ye geldikten sonra da yüzlerce kez hep aynı şeyi söyledim; saha içinde herkesin özel bir ruh durumu, özel bir ruh hali vardır. Saha içinde ne oluyorsa onlar saha içinde kalır. Maçtan sonraki basın toplantısında da söyledim. Bu bir erkek oyunu. Küfür olabilir küfrün belli bir ölçüsü vardır. Benim orada zaten dert ettiğim nokta küfür değil. Bir insanın gözünün içine soka soka küfür ederseniz o başka bir şeydir ki o böyle bir şey yapmadı. Benim üzerinde durduğum nokta küfür değil, belli bir çerçeve içinde kaldığı müddetçe ki öyleydi. Benim orada verdiğim mesaj hakemlere ve federasyonaydı. Ben dedim ki 'Bizim oyuncularımız neden farklı muameleye maruz kalıyorlar' ben bunun üzerinde durdum. O iki kelimeyi futbolun içerisinde dert etmem, yoksa ben küfür olarak da kabul etmem. Hiç dert etmem. Maçtan sonraki yaklaşımım da buydu, şimdiki yaklaşımım da bu."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri