Slaven Bilic: Pinto, İlgilendiğimiz Oyunculardan Birisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Portekizli sağ bek oyuncusu İvo Pinto ile ilgilendiklerini söyledi.Takımın bu sabah yaptığı antrenman sonrasında gazetecilerin sohbet teklifini geri...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Portekizli sağ bek oyuncusu İvo Pinto ile ilgilendiklerini söyledi.

Takımın bu sabah yaptığı antrenman sonrasında gazetecilerin sohbet teklifini geri çevirmeyen Hırvat teknik adam gündeme ilişkin soruları cevapladı. Slaven Bilic, sağ bek için görüşülen isimlerin içinde Pinto’nun olduğunu ve onun gibi birkaç oyuncunun daha gündemlerinde olduğunu söyledi. Bilic, şöyle konuştu:

"Takip ettiğimiz 5 - 6 oyuncu var. Pinto da bunlardan birisi. Tüm alternatif oyuncularla ilgili pazarlık konularından yönetim sorumlu ve umarım transfer dönemi başlamadan iyi adımlar atacağız. 13 maç daha oynayacağız ve 3 kulvarda inşallah mücadelemiz devam edecek. 2 ya da 3 iyi oyuncu alabilmek bizim için çok önemli. Orta saha ve savunma önemli. Hücumda iyi oyuncularımız mevcut. Bizim için öncelik sağ bek mevkiisi."

Bilic, ayrıca Türkiye’de futbol temposunun İngiltere’den bile daha yoğun bir takvimde olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, "Bugün birçok seçenek var gibi gözüktü. Sakatlık ve cezalar oldu. İngiltere'den bile daha zor bir takvimle maç yapıyoruz çok dikkatli olmalıyız." dedi.

"GALATASARAY İLE İSTANBUL’DA OYNAMALIYIZ"

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray ile 2 hafta sonra oynayacakları maçın nerede oynanacağı ile ilgili bir soruya ise "Yönetime düşüncelerimi daha önce de ilettim. Biz bir İstanbul takımıyız ve üç günde bir maç yapacağız. Bu yüzden maçlarımızı İstanbul'da oynamalıyız. Sürekli seyahat edecek durumda olmamalıyız. Derbiyi burada oynamalıyız." cevabını verdi.

"MİLLİ TAKIMIN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM ÜZÜNTÜ VERİCİ"

Slaven Bilic son olarak A Milli Takım’ın içinde bulunduğu durumdan da bahsederek, Türk Milli Takımı'nın böyle şeyler yaşıyor olmasının çok üzücü olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, "Benim için de büyük hayal kırıklığı ve can sıkıcı bir durum. Türk Milli Takımı’nın böyle şeyler yaşıyor olması çok üzücü. Hem büyük takımlarda, hem de bireylerde karakteri zor zamanlar yaşarken görürsünüz. Karakteri koymaları gereken dönemde böyle şeyler yaşıyor olmaları onlar için de benim açımdan da üzüntü verici." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri