Slaven Bilic: Bu Akşam Lider Olarak Uyuyacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor ile oynadıkları ve 1 -1 sonuçlanan mücadelenin adil bir sonuçla sona erdiğini ve ligde bu akşam lider olarak uyuyacaklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. hafta mücadelesinde...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor ile oynadıkları ve 1 -1 sonuçlanan mücadelenin adil bir sonuçla sona erdiğini ve ligde bu akşam lider olarak uyuyacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 4. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadele sonrasında konuşan Hırvat teknik adam, karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilic, “Bu akşam adil bir sonuç ortaya çıktı. Elimize gelen fırsatları değerlendirsek galip gelebilirdik. Rakibimiz de puanı hak etti. Rakip, bir duran topta cezayı kesti ve golü yedik. Hakem kararlarından şikayet eden takım hep biz olduk bugüne kadar. Rakibin golü nizami gözüküyor. Onlar adına da talihsiz bir durum. Bizim de hakemlerden memnun olmadığımız durumlar var. Sorguladığım tek şey şu, neden oyuncularım 1 - 0’dan sonra korkuya kapıldılar ve üzerlerinde baskı oluştu. Demek ki onlara maç sırasında yeteri kadar destek olamadım. Bu akşam kazanamadık ama kötümser olmaya gerek yok. Bu akşam lider olarak uyuyacağız ve yarınki maçlar sonrasında ikinci olabiliriz.Koşullar ne olursa olsun Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk ve biz bunu başarmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri