Skubic: Yükselişe geçtik

Atiker Konyaspor'un başarılı sağbeki Nejc Skubic Slovenya milli takımına davet edildi. Skubic, Slovenya'nın İskoçya ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası elemelerinde oynayacak

ZORLU MAÇLAR VAR

Skubic, Atiker Konyaspor'a transfer olduktan sonra Slovenya Milli Takımında da ilk 11'e girmeye başlayan Skubic, Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Konyaspor'a geldikten sonra 5.kez Slovenya A Milli Takımı'na davet edilen Nejc Skubic, "Hem Konyaspor'un başarısı hem de Slovenya milli takımının başarısı için mücadele etmekten dolayı mutluyum. Konyaspor'da ve Slovenya milli takımında büyük hedeflerimiz var. Konyaspor'un bu yıl Türkiye Kupası'nda final oynamasını veya Türkiye kupasını kaldırmasını çok istiyorum. Bu yıl hedefimiz Türkiye Kupası'nı kaldırarak, yeniden UEFA Avrupa Ligi'nde yer almak olacaktır. Trabzonspor ve zorlu Adanaspor deplasmanın ardından elde ettiğimiz puanlarla yeniden yükselişe geçtik. Trabzonspor maçında çok önemli fırsatlar kaçırdık. Bu hafta evimizde Başakşehir ile karşılacağız. Daha sonra deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız. İki maçtan da puan ve puanlarla döneceğiz" dedi.

HEDEFİMİZ DÜNYA KUPASI'NA KATILMAK

Slovenya milli takımının grubunda 2.sırada yer aldığını kaydeden Skubic, "26 Mart'ta İskoçya ile karşılaşacağız. Grubumuzda İngiltere lider. İkinci sırada ise Slovenya yer alıyor. Hedefimiz gruptan ikinci takım olarak çıkarak, eleme maçlarına katılmak. Takım arkadaşlarımızla iyi bir mücadele vererek, Rusya'da oynanacak 2018 Dünya Kupası'na katılmayı hedefliyoruz. Slovenya halkının da bizden beklentisi bu.Genç ve küçük bir ülke olmamıza rağmen futbolda ciddi başarılarımız var.  2000 yılındaki Avrupa Şampiyonası'na katıldık. 2002 yılındaki Dünya Kupası'na ilk defa katılma başarısı elde ettik. 2010 Dünya Kupası'na da katıldık. Hedefimiz 2018 Dünya Kupası'nda da yer almaktır. "

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri