Skubic: Taraftar için koşuyorum

Atiker Konyasporlu Nejc Skubic, Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Atiker Konyaspor'un taraftarına hayran kaldığını belirten Nejc Skubic, yeni sezonda ki hedeflerinden de bahsetti.

DESTEKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

“Geldiğimde beni en çok etkileyen şey taraftar oldu" diyen Skubic, "Slovenya’da oynadığım takımlarda böyle bir olanağa sahip olamadım. Çünkü en fazla 500 kişiye oynuyorduk. Konya’ya geldiğimde ise Beşiktaş’a karşı stat doluydu. Böyle bir ortamda insan daha fazla koşmak zorunda hissediyor kendini. Çünkü 40 bin insan sizi izlemek için orada. Onlara en iyisini vermek istiyorsunuz doğal olarak. Bana çok destek oluyor Konyaspor taraftarı. Tribüne yakın oynadığım için onlarla iletişimimiz çok iyi. Futbol taraftarla güzel. Onlar olmasa motivasyonumuz bu kadar iyi olmaz. Yeni sezonda desteklerine çok fazla ihtiyacımız var" şeklinde görüş belirtti.

KOCAMAN MÜKEMMEL BİR İNSAN

Aykut Kocaman'ın oyuncuları iyi anladığını ifade eden Skubic, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kocaman çok önemli insani özelliklere sahip. Oyuncuları çok iyi anlıyor. Aramızdaki enerji gerçekten mükemmel. Hepimizle çok yakından ilgileniyor ve geliştirmek için elinden geleni yapıyor.Hocamızın benim hakkımdaki olumlu düşüncelerinden oldukça memnunum. Geçen sene transferim gerçekleştikten sonra bu kadar çabuk kadroya gireceğimi düşünmüyordum. Bana çok hızlı şans verildi ve bunu kullandım. Bizim takımımızda star oyuncu yok. Kolektif bir takımız. Bunu sağlayan kişi hocamız. Takımıma adaptasyonumun bu kadar çabuk olmasının en büyük nedeni arkadaşlarımın hemen benimsemesi, gösterdikleri nezaket ve saygı. En iyi işi çıkartıp bana sunulan nimetlerin karşılığını vermeye çalışıyorum."

ÖNCELİĞİMİZ LİG

“Hocamızın da söylediği gibi bizim önceliğimiz lig" diyen Skubic, " Avrupa’da tabii ki en iyisini yapmaya çalışacağız. Çok kaliteli takımlara karşı oynayacağız. Konya’ya gelecek takımların hepsi zorluk çekecektir. Birçok takımı da zorlayacağız bundan eminim. Lig çok zorlu geçecek. Takım olarak hedeflerimiz olması gerekiyor ve bu hedeflerin peşinden koşmamız lazım. Takım olarak aynı iskeletle devam ediyoruz. İyi oyunculara sahibiz. Ama yakalamış olduğumuz ivmeyi sürdürmek geçen seneye göre daha zor olacak. Yaptığımız işten dolayı kendimize güveniyoruz ve çok iyi iki tane hazırlık kampı yaptık. Güzel bir sezon çıkaracağız” sözlerini kullandı.

HEDEFİM MİLLİ TAKIM

Nejc Skubic, Türkiye'de kendisin en çok zorlayan oyuncunun Volkan Şen olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Şu an transfer düşüncem yok. Burada mutluyum. Öncelikle kendimi geliştirmem gerekiyor. Top ayağımdayken daha faydalı işler yapmalıyım. Bunları da iyileştirmek için çalışıyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında zorlanmıştım. Ama beni en çok zorlayan Volkan Şen olmuştu. Gerçekten çok hızlı ve önemli özellikleri olan bir oyuncu. Bana bayağı sıkıntı yaratmıştı. Slovenya Milli Takımı ile Rusya’daki Dünya Kupası’nda olmak istiyorum. Eylül’de başlayacak maçlara çağrılmayı bekliyorum. Milli Takım’a dair de büyük hedeflerim var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri